ek sınav
-
- Uzman
ek sınav
arkadaşlar mezun olacaklar için yapılan ek sınavlar dönem sınavları gibi mi geçeyor ben toplam 4 dönem okudum mezun olmam için daha 4 dönem var bu sene 3 döneme birden girecem mezun olmam için kredim yeterli fakat 1dönem eksik kalıyor eğer ek sınavlar dönem sınavları yerine geçiyorsa ben bu sene mezunum merakım o yüzdendir yardımcı olursanız sevinirim
-
- Uzman
Re: ek sınav
sen 8 dönem okumuş olman gerek 8 dönemden önce kredin bitse bile 8 dönemi bekletiyolar olaki kredin az mezun olmadın ek sınav larla alıyorsun.dönem olarak geçmiyor galiba ben mezun diğilim gerçi ama 2 kere ek sınava girdim bu sene öğrenci bilgilerimde eğitim dönemi 8 diyor yani en son girdiğim dönemi söylüyor
-
- Uzman
peki ek sınavın ön şartı varmı yani herkes girebiliyormu
Ek sınavla dönem artmaz. Ve ek sınava girilebilmesi için dönemin 8 ve üzeri olma şartı var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk