s.a bakarmısınız

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
rotasiz

s.a bakarmısınız

Mesaj gönderen rotasiz » 24 Eyl 2011, 14:51

Okul / Alan - Bölüm : MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ - 4 YILLIK / BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Öğrencilik Durumu : AKTİF
Toplam Dönemi : 10 AOL'de Okuduğu Dönem : 4
Toplam Kredi : 96 Alan Kredi : 0
Yüz Yüze Eğitimi Tamamladı Mı? : HAYIR

s.a arkadaslar benim bi sorum olacak alan kredisini 130 yapmak benim kaç senemi alır sıkı çalışsam bile ? :(

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: s.a bakarmısınız

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 24 Eyl 2011, 15:49

5 dönem galiba.Eğer 17 yaş üzeri iseniz önümüzdeki sene 3 dönem sınava girersiniz.2013 Mayısta mezun olursunuz...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

rotasiz

Mesaj gönderen rotasiz » 24 Eyl 2011, 15:59

19 yaşındayım 2013 e bitermi diyosunuz ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Eyl 2011, 16:02

Yağmur Damlaları, arkadaş MAÖL öğrencisi olduğu için durum biraz farklı.

MAÖL'de ne kadar çalışırsan çalış ''alan'' kredisini 3 yıl yüzyüze eğitim almadan tamamlayamazsın. Hiç yüzyüze ders almadıysan şu ana kadar, dediğim gibi 130 krediye ulaşman için okulda 3 yıl kesintisiz meslek dersi görmen gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

rotasiz

Mesaj gönderen rotasiz » 24 Eyl 2011, 19:11

kardes peki ben örgün eğtim 2.sınıfta bıraktığım için 2sene gitmek zorunda olmuyommu ama bölüm farklı maol deki öyle biliyorum ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 25 Eyl 2011, 12:09

rotasiz yazdı:kardes peki ben örgün eğtim 2.sınıfta bıraktığım için 2sene gitmek zorunda olmuyommu ama bölüm farklı maol deki öyle biliyorum ?
Örgün lisede şuan MAÖL'de kayıtlı olduğun bölümü okuduysan kaldığın yerden başlarsın. Örneğin örgünde Muhasebe okuduysan, şimdi de Muhasebe bölümüne kayıtlıysan gibi. Aksi halde baştan başlarsın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

rotasiz

Mesaj gönderen rotasiz » 27 Eyl 2011, 01:19

peki kardes ben bu bölümümü geri değiştirsem kaldığım yerden devam edermiyim? muhasebeydi örgünde şimdi bilgisayar geri muhasebe yapsam ?

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön