arkadaşlar b€n lis€ 3 kadar anadolu lsi€sind€ okudum şimdi lis€ 4 € g€ç€rk€n açık lis€y€ kaydoldum sizl€r€ sorum oalacak
1.€ğ€r okulda kalsaydım 62 g€l€c€kti ygs-lys d€ diyorlarki şimdi max 50 g€lir
2.şimdi açık lis€d€ il bir okul olarak kabul €dildiğind€n b€n sivasta girs€m az öğr€nci olduğundan başarım yüks€k böyl€c€ aobp yüks€k mi g€lir yoksa istanbulda girs€m çok öğr€nci var ya bir d€ğişiklik omaz mı yani hangi ild€ gir€yim
3. b€n açıklis€y€ g€çm€min s€b€bi öss yurduna yazılmam ama okul puanım düş€rs€ bu çok kötü bir durum olur .Okul puanım yüzd€ yüz düş€r mi?
şimdikikarn€ ortalamalarım 71 v€ açık lis€d€ sad€c€ ilk dön€m sınavlarına gir€r€k m€zun olabiliyorum
Lütfen yardım edin
Re: Lütfen yardım edin
-Açık Öğretim Lisesi'nde Üniversiteye girişte başarı sırası önemli değil, böyle bir sıralama da yok.Diploma notun ne ise onunla orantılı olarak AOBP gelir.
-Hangi ilde gireceğinin hiç bir önemi yok.
-Okul puanının düşüp düşmeyeceği senin örgünde okurken ve bu sene gireceğin sınavlardaki ortalamana bağlı.80 diploma notu yapanlar 500 tam puan aldılar.
-Ve son olarak 1. dönem sınavlarına girerek mezun olamazsın 2. dönem yani Mayıs sınavlarına da girmek zorundasın dönem şartından dolayı.Toplam kredi ve alan kredini tamamlayıp tamamlayamayacağın sana kalmış...
-Hangi ilde gireceğinin hiç bir önemi yok.
-Okul puanının düşüp düşmeyeceği senin örgünde okurken ve bu sene gireceğin sınavlardaki ortalamana bağlı.80 diploma notu yapanlar 500 tam puan aldılar.
-Ve son olarak 1. dönem sınavlarına girerek mezun olamazsın 2. dönem yani Mayıs sınavlarına da girmek zorundasın dönem şartından dolayı.Toplam kredi ve alan kredini tamamlayıp tamamlayamayacağın sana kalmış...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...