habere bakın
habere bakın
arkadaslar bn sımdı haberlerde ızledım acık lıse ogrencısı otobuse bınıyor kımlık kartını gosterıyor sofor bu gecmıyo dıyo adamda otobus bosalınca sofore tekme tokat dalıyoo var mı bole bısey ya gulsemmı kızsammı anlamadım valla
Re: habere bakın
şimdi ben de izledim o açıköğretim fakuültesi dedi
Evet AÖF öğrencisiymiş, yoksa AÖL öğrencileri usludur yapmaz öyle şey...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
bıde sonunda hıcbısey olmamıs gıbı ac kapıyı dıyo ne kadar degısık ınsanlar var ya acık ogretım deyınce bn lısesıne fakultesıne falan bakmadım valla
evet haberı bende ızledım ve sınırlendım nasıl maganda ruhlu ınsanlarla yasıyoruz aynı toplum ıcerısınde bır kanıtı daha
sırf adam kabul gormuyor kımlıgın dedi dıye kufurmu edıyorsun dıyıp adama saldırdı
bırde ustune ustelık otobuse bındıgı halde
allah ıslah etsın boylelerını dıyecek baska bırsey bulamıyorum konu acıkogretım fak - acıklıse degıl
konu ınsanlık bence..
sırf adam kabul gormuyor kımlıgın dedi dıye kufurmu edıyorsun dıyıp adama saldırdı
bırde ustune ustelık otobuse bındıgı halde
allah ıslah etsın boylelerını dıyecek baska bırsey bulamıyorum konu acıkogretım fak - acıklıse degıl
konu ınsanlık bence..
Evet konu ''insanlık'' ve samanlıkta iğne arar gibi bulunuyor günümüzde bu vasfa sahip kişiler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
evet ben de izldim o haberi . kimbilir kime sinirlendide zavallı şoförden aldı hıncını
emrahk yazdı:Evet konu ''insanlık'' ve samanlıkta iğne arar gibi bulunuyor günümüzde bu vasfa sahip kişiler...
evet haklısınız
valla her sınırlen bı adam dovseydı yazık gunah ya adam yalvarıyo bn kufur etmedım dıye hala dovmeye devam edıyo planlamıs ta otobusten herkez ınınce dovuyo soforu. bı tane hastada doktora tekme tokat gırsmıs aynı haberde vermıslerdı doktorun elmacık kemıgımı ne kırılmıstı ne dıyım ınsan soylıyecek soz bulamıyo cahıllık mı desem gorgusuzluk mu desem dıyecek kelıme bulamıyorum allah sonumuzu hayır etsın
bu arada soforu doven adam uzman cavusmus
byMRZ yazdı:bu arada soforu doven adam uzman cavusmus
bence gorevden alınmalı acılen
- intrepid25
- Doçent
Şöfor çok dayanıklıydı başkası olsa yerinden kalkamazdı...ayrıca uzman çavuşun ve şöforun aynı renk kıyafet giymeleride hayli ilginçti
- Jackal4540
- Uzman Doktor
Sert bir şöföre denk gelseymiş ama allah denk getirmemiş şöförler boş gezmiyor şimdi silah sopa bıçak ne ararsan var.