sitede 4 yıllık yazıyor bildiğim kadarıyla 17 yaşını geçenler 2.5 senede bitirebileceklerdi nasıl düzeltebilirim bunu yardımcı olursanız sevinirim ...
bir de eklemeyi unuttum düz lisede okuyordum 2. sınıfta tekrar kalınca açık liseye kayıt oldum ancak 2. sınıftan mı başlicam yoksa 1 den nasıl öğrenebilirim umarım tekrar 1. sınıftan başlamam acemiliğime verin daha yeni kayıt oldum da cevaplarınızı bekliyorum
18 yaşımı doldurmama rağmen ....
Re: 18 yaşımı doldurmama rağmen ....
1. sınıftan veya 2. sınıftan başlama gibi bir prosedür yoktur açık lisede şimdi ;
Sende benim gibi 2 sene kaldıktan sonra tasdiknameni alıp kayıt yaptırmışsın yazdığından anladığım kadarıyla
4 sene gibi bir zorunluluk yok
8 dönem sınava giriceksin bir senede 3x kere sınava girme hakkın var 3. senende bitirebiliceksin yani liseyi tabi kredilerin tutması gerekir
Zorunlu dersler yazar giriş yaptıktan sonra orayı aç ve ordaki tüm dersleri vermeye bak ders seçimi hakkında zorlanıyorsan forumdan veya aol sitesinden bilgi alabilirsin yalnız zorunlu derslerin hepsini verdikten sonra 80 kredide seçmeli yazar ders seçme ekranında çıkar zaten seçmeli ders vericeksin şimdiden yolun açık olsun İnşallah hayırlı bir şekilde bitirir herkez .
İyi günler .
Sende benim gibi 2 sene kaldıktan sonra tasdiknameni alıp kayıt yaptırmışsın yazdığından anladığım kadarıyla
4 sene gibi bir zorunluluk yok
8 dönem sınava giriceksin bir senede 3x kere sınava girme hakkın var 3. senende bitirebiliceksin yani liseyi tabi kredilerin tutması gerekir
Zorunlu dersler yazar giriş yaptıktan sonra orayı aç ve ordaki tüm dersleri vermeye bak ders seçimi hakkında zorlanıyorsan forumdan veya aol sitesinden bilgi alabilirsin yalnız zorunlu derslerin hepsini verdikten sonra 80 kredide seçmeli yazar ders seçme ekranında çıkar zaten seçmeli ders vericeksin şimdiden yolun açık olsun İnşallah hayırlı bir şekilde bitirir herkez .
İyi günler .
Re: 18 yaşımı doldurmama rağmen ....
Kısaca, sınavlarda çok başarılı olursan 2.5 yılda bitirebilirsin. Ama AÖL'de tüm liseler gibi 4 yıllıktır ve öğrenci sisteminde ve mezun olunca diplomanda 4 yıllık lise yazacaktır...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk