Resim ekleme ile ilgili problemleri nasıl çözeceğim?
Resim ekleme ile ilgili problemleri nasıl çözeceğim?
Arkadaşlar Açıköğretim sitesinde ''Kayıt yenileme işlemleri konusunda treddüt edilen hususlara ilişkin açıklamalar'' kısmında
Resim ekleme ile ilgili problemleri nasıl çözeceğim? sorusuna cevap verilerek tarif edilmiş..öğrenci resmi nasıl aktarılır diyede fotoğraflı anlatım yapmışlar.
Burada http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2011/o ... arilir.pdf
Ben anlamadım, bizmi ekleyeceğiz yoksa kayıt yapan görevliler mi ki öyleyse burada neden tarif edilmiş..Kaydımı yaptırdım bilgisayar kamerasıyla fotoğraf filan çekmediler..Bilen arkadaşlar varsa anlatabilir mi ?
Resim ekleme ile ilgili problemleri nasıl çözeceğim? sorusuna cevap verilerek tarif edilmiş..öğrenci resmi nasıl aktarılır diyede fotoğraflı anlatım yapmışlar.
Burada http://www.aol.meb.gov.tr/upload/2011/o ... arilir.pdf
Ben anlamadım, bizmi ekleyeceğiz yoksa kayıt yapan görevliler mi ki öyleyse burada neden tarif edilmiş..Kaydımı yaptırdım bilgisayar kamerasıyla fotoğraf filan çekmediler..Bilen arkadaşlar varsa anlatabilir mi ?
Re: Resim ekleme ile ilgili problemleri nasıl çözeceğim?
Bunu görevli kişiler yapacak bildiğim kadarıyla. Kimi öğrencilerin web-cam la çekmişler ama bizim buradaki halkeğitim bilgisayardan resim düzgün çıkmıyor diye herkesden vesikalık fotoğraf istedi. Ayrıca o açıklamayı görevli kişiler için oraya koymuş olabilirler

Ben geçen dönem kayıt yenilerken çektirmiştim bir daha çekmeyecekler heralde değil mi?
Gerekmez bildiğim kadarıyla. Sisteme işlenmiştir senin resmin.

Ben kayıt yaptırırken istemediler sorun olurmu peki sonra 

Bu dönem yani ocak sınavında öğrencinin resmi sınav giriş kağıdında olması lazım bildiğim kadarıyla. Sınavda problem çıkarabilirler. Sen onu kayıt yenilediğin yere sor ya vesikalık ver ya da web cam la çeksinler

Tamam, teşekkur ederim..
eee benım resmımıde cekmedıler bu donem.gecen donem cektıklerını koymıcaklar mı?
-
- Acemi
kayıt yenilerken fotoğraf istemediler yeni bir uygulamamı bu acaba
neden bu konularda kimse öğrencileri bilgilendirmiyor sınava girerken sorun çıkarırlarsa muhatabımız kim olacak açıkcası sorunumu kime yada nereye soracağımı bilmiyorum
halk eğitimin açık öğretim bölümü kapatılmış ilgilenecek kimse yok kayıt olduğum okul biz bu konularda acemiyiz bilgimiz eksik halk eğitime git diyorlar.
iki gündür 3 tane okul gezdim derslerimi seçtiğim halde kitaplarımı alamıyorum
neden bu konularda kimse öğrencileri bilgilendirmiyor sınava girerken sorun çıkarırlarsa muhatabımız kim olacak açıkcası sorunumu kime yada nereye soracağımı bilmiyorum
halk eğitimin açık öğretim bölümü kapatılmış ilgilenecek kimse yok kayıt olduğum okul biz bu konularda acemiyiz bilgimiz eksik halk eğitime git diyorlar.
iki gündür 3 tane okul gezdim derslerimi seçtiğim halde kitaplarımı alamıyorum
ey ızdırap anladımki her şey seninle
sen Hakka giden yollarda vuslata vesile
Arkadaşım geçen dönem çekindi isen tamamdır. Sisteme aktarmışlardır. Bu dönem tekrar çekinmen gerekmez.byMRZ yazdı:eee benım resmımıde cekmedıler bu donem.gecen donem cektıklerını koymıcaklar mı?
Berfucemed, şimdi sana şu şekilde anlatayım:
Bu uygulama geçen dönem başlamıştı benim bildiğim kadarıyla. Ama uygulama yeni olduğu için temmuz sınavında giriş kağıdında resim olmaması sorun teşkil etmemişti. Ama bu dönem problem olabilir. ( Kesin problem çıkar demiyorum çünkü benim de bilgim eksik ama işi sakata da getirmeyin. Mutlaka bir muhatap bulun. ) Ben halkeğitime gittiğimde her gelenden vesikalık fotoğraf istediler. Ben de verdim. Umarım size de bir sorun çıkarmazlar.

-
- Acemi
teşekkürler sn kriptonkripton yazdı:Arkadaşım geçen dönem çekindi isen tamamdır. Sisteme aktarmışlardır. Bu dönem tekrar çekinmen gerekmez.byMRZ yazdı:eee benım resmımıde cekmedıler bu donem.gecen donem cektıklerını koymıcaklar mı?
Berfucemed, şimdi sana şu şekilde anlatayım:
Bu uygulama geçen dönem başlamıştı benim bildiğim kadarıyla. Ama uygulama yeni olduğu için temmuz sınavında giriş kağıdında resim olmaması sorun teşkil etmemişti. Ama bu dönem problem olabilir. ( Kesin problem çıkar demiyorum çünkü benim de bilgim eksik ama işi sakata da getirmeyin. Mutlaka bir muhatap bulun. ) Ben halkeğitime gittiğimde her gelenden vesikalık fotoğraf istediler. Ben de verdim. Umarım size de bir sorun çıkarmazlar.
ey ızdırap anladımki her şey seninle
Daha maalesef bu sistemi tam oturtamadıklarından her yer farklı birşey yapıyor... 

İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır..
Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu
Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın
Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu