Düz liseye geçiş hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
RaiNn

Düz liseye geçiş hakkında

Mesaj gönderen RaiNn » 01 Eki 2011, 01:37

Merhaba erkek arkadaşım şuan mesleki açık öğretimde. Fakat düz liseye geçmek istiyor. Şuanda 40ı alan olmak üzere 154 kredisi var, düz liseye geçiş yaptığı takdirde 114 kredisi aynen kalacak değil mi herhangi bi düşme söz konusu olmaz. Bir de sormak istediğim düz liseye geçince alansız mı olacak yoksa herhangi bir alan(genel kültür istiyor) seçebilir mi? Toplam dönemi 11 aolde okuduğu dönem 3 kredisi 114 yardımcı olursanız çok sevinirim

emrahk
Onursal Üye

Re: Düz liseye geçiş hakkında

Mesaj gönderen emrahk » 01 Eki 2011, 11:32

Evet zaten olacakları biliyorsunuz, sanırım forumu takip ediyormuşsunuz. Arkadaşınız 114 kredi ile AÖL'e geçecek ve 11. dönemde olduğu için, alanlı okuyacak ve geçiş yaparken ''Genel Kültür istiyorum'' derse Genel Kültür alanında okumaya başlar. Görevli bir örgün düz liseye gidip geçişi sağlayabilir, 11 Ekim son gün...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

RaiNn

Mesaj gönderen RaiNn » 01 Eki 2011, 11:42

Çok teşekkürler son günü biliyorum pazartesi bakıcaz. Peki bu krediyle ygsye girebilir değil mi?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 01 Eki 2011, 18:26

Evet girebilir, kredisi 102'nin üzerinde, dönemi de tutuyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

valuse

Mesaj gönderen valuse » 09 Eki 2011, 19:21

selamlar ben mesleki açık lise de 5 dönem okudum 35 kredim var işim gereği yurtdışına çıktım ve bırakmak zorunda kaldım 2008 den itibaren silik görünüyorum ve yine işimden dolayı yüzyüze eğitimine gidemedim. Acaba benim açıköğretim düz liseye geçiş hakkım var mı?
benim için çok önemli ilgilenirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 10 Eki 2011, 09:12

valuse yazdı:selamlar ben mesleki açık lise de 5 dönem okudum 35 kredim var işim gereği yurtdışına çıktım ve bırakmak zorunda kaldım 2008 den itibaren silik görünüyorum ve yine işimden dolayı yüzyüze eğitimine gidemedim. Acaba benim açıköğretim düz liseye geçiş hakkım var mı?
benim için çok önemli ilgilenirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler..
İnşallah bu mesajı hemen okursunuz, bunun için özel mesaj da atacağım size, evet geçiş yapabilirsiniz düz AÖL'ye. Bunun için vakit kalmadı ama 11 Ekim (yani yarın) bitiyor. Hemen Ziraat Bankası veya VakıfBank'a ''AÖL kayıt yenileme ücreti olarak 20TL yatıracaksınız'' ardından, semtinizde bulunan görevli bir örgün liseye müracat edeceksiniz. Görevli liselerin listesini ilinize ve ilçenize bakarak aşağıdaki linkten görebilirsiniz, acele edin;

http://www.aol.meb.gov.tr/kayit_burolari.asp

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön