alansız bölüm

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
alpkurt1650
Uzman

alansız bölüm

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 11 Eki 2011, 13:10

arkadaşlar alansız okuyanlar için mezuniyet şartları nedir

ÇİĞDEM
Doktor

Re: alansız bölüm

Mesaj gönderen ÇİĞDEM » 11 Eki 2011, 15:52

İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır..

Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu :arrow: Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın :!:

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 11 Eki 2011, 18:15

o nu bizde biliyoruz yanlız ordaki mezuniyet şartı alanlı böüm için bana alansız böüm mezuniyet şartı lazım

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eki 2011, 08:43

alpkurt1650 yazdı:o nu bizde biliyoruz yanlız ordaki mezuniyet şartı alanlı böüm için bana alansız böüm mezuniyet şartı lazım
Verilen cevaplara biraz daha saygılı olunuz, burası bir forum ve arkadaşlar parayla yardım etmiyor kimseye amaçları yardımcı olmak.

Alansızda da 192 kredi ile mezun olunuyor. İlk önce ''zorunlu dersler'' bölümünde ''ortak'' yazan dersleri bitireceksiniz, ardından 192 krediye ulaşmak için eksik kalan kredileri ''seçmeli derslerden'' istediklerinizi seçip, 192 krediye tamalayıp (tabi döneminizde en az 8 olacak) mezun olacaksınız...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

alpkurt1650
Uzman

Mesaj gönderen alpkurt1650 » 12 Eki 2011, 17:12

emrahk öncelikle söylemiş olduğum cümle yanlış anlaşıldıysa tüm üyelerden özür dilerim ve benim bi sorum olacak alansız okuyanlar için hani seçmeli derslerden 192 ortak derslerinde tamamı verilecekya o ortak derslerin kredisi seçmeli derslerin kredisi ile beraber mi hesaplanıyor yoksa 192 kredinin tamamını seçmeli dersler mi oluşturuyor tekrar söylemiş olduğum cümlenin yanlış anlaşılması yüzünden üzgününüm ve herkesden özür dilerim....

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 12 Eki 2011, 18:00

Baraber hesaplanıyor. Şimdi sen bunları düşünme, aktif isen, ''zorunlu dersler'' kısmında dersler göreceksin. O dersler ''ortak'' yani zorunlu derslerin. Hepsinden sınava girip geçmen - ya da muaf olman gerekiyor. Ardından zorunlu dersler kısmında gün gelecek ders kalmayacak. İşte o zaman eksik kaln kredini seçmeli derslerden sınava girip tamamlayacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 12 Eki 2011, 19:48

Ben de alansız okuyorum ve benim bildiğim mezuniyet şartları şu şekilde:

1) Toplam döneminin en az 8 olması
2) Toplam 192 kredi ( bu ortak dersler ve seçmeli derslerin toplamı )
3) Ortak(zorunlu) dersler kısmında ders bırakmamak. Yani ya geçeceğiz ya da 3 kez sınava girip muaf olacağız. ( Dil anlatım dersinden muafiyet yok onu mutlaka geçeceğiz )

Umarım yeni şartlar getirmezler :wink:
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön