AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ

AÖF İle İlgili Yapılan Duyurular
Cevapla
sonbahar
Doktor
Mesajlar: 338
Kayıt: 30 Nis 2010, 06:49
Konum: MEZUN

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ

Mesaj gönderen sonbahar » 27 Ağu 2011, 20:22

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ DÖNEMLİK-KREDİLİ ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI 2011-2012 ÖĞRETİM YILI İNTERNET BAŞVURU VE KAYIT DUYURUSU


Bu duyuru Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Uzaktan Eğitim “Bilgi Yönetimi”, “Coğrafi Bilgi Sistemleri”, “Eczane Hizmetleri”, “Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi”, “Kimya Teknolojisi”, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler”, “Tıbbi Laboratuvar Teknikleri” Ön Lisans Programları ile Merkezi Açıköğretim “Adalet”, “Çağrı Merkezi Hizmetleri”, “Fotoğrafçılık ve Kameramanlık”, “İlahiyat”, “Laborant ve Veteriner Sağlık”, “Tarım” Ön Lisans Programları ve “Felsefe”, “İngilizce Öğretmenliği”, “Okulöncesi Öğretmenliği”, “Sosyoloji”, “Tarih”, “Türk Dili ve Edebiyatı” Lisans Programlarına 2011 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların “İnternet Başvuru” ve “Kayıt” işlemlerini kapsamaktadır.

Adayların kayıt işlemleri 1. aşama: “İnternet Başvuru” 2. aşama: “AÖF Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir.

İnternetten Başvuru işlemleri : 12 Eylül 2011 Pazartesi günü başlayıp,
23 Eylül 2011 Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir.
İnternetten Başvuru adresi : http://kayit.anadolu.edu.tr

Bu tarihten sonra İnternetten veya başka bir yöntemle başvuru yapılması mümkün değildir. Elektrik kesintisi, teknik arızalar veya İnternet hattınızın kesik olması nedeniyle başvuru yapamama durumunda kalmamanız için başvurunuzu son günleri beklemeden yapınız. İnternetten Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.

İnternetten Başvuru yapmayan adaylar kayıt yaptıramaz. İnternetten başvuru yapmak kayıt için yeterli değildir. Adaylar, İnternet başvuru işlemi sonunda oluşturacakları “İnternet Başvuru Belgesi”nin yazıcı dökümünü alarak, “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dönemlik-Kredili Programlar 2011–2012 Öğretim Yılı İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu”nda açıklanan diğer kayıt belgelerini de hazırlayarak Vakıfbank’a “Öğretim Gideri” ve “Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı” ödemelerini yaptıktan sonra illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptıracaklardır. “İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu” ile “Öğrenci Kılavuzu”na http://ue.anadolu.edu.tr adresinden ya da http://kayit.anadolu.edu.tr İnternet başvuru sitesinden ulaşılabilir.
Kayıt işlemleri; 12 Eylül 2011 Pazartesi günü başlayıp,
21 Eylül 2011 Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecektir.
22, 23 Eylül 2011 tarihlerinde mazeretli olanların kayıtları yapılacaktır.

Adaylar, 12–21 Eylül 2011 tarihleri arasında illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına bizzat başvurarak kayıtlarını gerçekleştireceklerdir. Bu tarihler arasında mazeretleri nedeniyle kayıt yaptıramayanlar 22, 23 Eylül 2011 tarihlerinde bizzat veya yakınları aracılığıyla kayıt yaptırabilirler. 23 Eylül 2011 tarihinden sonra mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvuruları kabul edilmeyecek ve kayıtları kesinlikle yapılmayacaktır. 17 Eylül 2011 Cumartesi günü AÖF büroları kayıt işlemleri için açık olacak ve kayıt yapılacaktır.
Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihler arasında her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler. Posta ile kayıt yapılmaz.

“İnternet Başvuru” ve “Kayıt” ile ilgili resmi çağrı bu ilanla yapılmaktadır.

İLETİŞİM
• Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
http://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri” linkinden AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz.
aofbilgi@anadolu.edu.tr (e-postanıza ad, soyad ve T.C. kimlik numaranızı mutlaka yazınız.)


İLGİLİLERE DUYURULUR


O Şimdi Üniversiteli

Fays
Uzman Doktor
Mesajlar: 561
Kayıt: 12 Mar 2009, 16:21

Re: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ

Mesaj gönderen Fays » 27 Ağu 2011, 21:10

Anladığım kadarıyla bu kredili sistemleri kapsıyor değil mi ? zira bütün bölümler yazmıyor.

sonbahar
Doktor
Mesajlar: 338
Kayıt: 30 Nis 2010, 06:49
Konum: MEZUN

Re: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ

Mesaj gönderen sonbahar » 28 Ağu 2011, 08:17

sanırım.üniversitenin sitesinde yazdığı için buraya ekledim.lazım olanlar varsa faydalanır.
O Şimdi Üniversiteli

safinaz
Mesajlar: 3
Kayıt: 06 Eyl 2011, 02:45

Re: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ

Mesaj gönderen safinaz » 06 Eyl 2011, 03:05

Arkadaşlar,açıklise okuyarak örgün eğitime geçmek isteyen(ek sınavla krediyi tamamlayacak olanlar) üniversiteye hangi tarihte mazeretli kaydı yaptırabilir?bu soruya cevap bulamıyorum lütfen bilen varsa beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum..

sonbahar
Doktor
Mesajlar: 338
Kayıt: 30 Nis 2010, 06:49
Konum: MEZUN

Re: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ

Mesaj gönderen sonbahar » 07 Eyl 2011, 12:53

http://www.egitimhaberim.com/yok-univer ... daylar.htm
bu linkteki belgede tarih belirtilmemiş.ne zaman belgeni alırsan o zaman kayıt yaptırabilirsin.
O Şimdi Üniversiteli

Kullanıcı avatarı
naside
Doktor
Mesajlar: 305
Kayıt: 06 May 2008, 14:16
Konum: Mezun
İletişim:

Re: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ

Mesaj gönderen naside » 11 Eki 2011, 16:40

selam arkadaşlar ben ek tercihlerde aöf sosyolojiye yerleştim kayıt tarihleri kafamı karıştırdı bana gelen sonuçlarda 11 -15 ekim yazıyor fakat internet başvurusu yapılmıyor bugün.

Peki ben ne zaman yeni kayıt yaptırmam lazım??
Bir de kayıt için istenilen fotoğraflarda başı açık mı olması gerekiyor ??
'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com

Artık AÖF li ;)

Cevapla

“Duyurular” sayfasına dön