toplam kredi
toplam kredi
lisede 6 dönem okuduktan sonra sınıfta kaldım bu açık öğretim lisesinde ilk senem düsüncem 2 dönem daha okuyup bitirmekti ama toplam kredim 68 gözüküyor bu neyin nesidir böyle?
Re: toplam kredi
Örgün lisede 6 dönem okudum derken, lise kaçtan, kaçıncı dönem bıraktığın önemli. Toplam kredin düşük görünüyor. Okulun 2013'te bitebilir en erken...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
lise 1,2,3 ü okudum 3 te basarısız oldum
Bu kadar sınıf okumana rağmen neden kredin az onu anlamadım ama bu şekilde, en erken 2013 Mayıs sınavıyla mezun olabilirsin. Başarılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
bana da toplam kredi düşük gibi geldi
ben lise 3 te kaldıktan sonra açık öğretime geçtiğimde 126 toplam kredi 38 alan kredim vardı
ben lise 3 te kaldıktan sonra açık öğretime geçtiğimde 126 toplam kredi 38 alan kredim vardı