Askerlikte sınav yeri değişikliği ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
megacian

Askerlikte sınav yeri değişikliği ?

Mesaj gönderen megacian » 13 Eki 2011, 16:12

sayın admin ben şuan 91/3 dönem askeriyim çanakkaledeyim aslen istanbulda yaşıyorum... açık öğretim lisesi genel kültür bölümünde 8. dönem okuyorum kayıt yeniledim ders seçtim. fakat şuan acemi birlikte oldugum için usta birliğim bu ayın son haftasında belli oluyor büyük ihtimal başka bir ile düşeceğim sınav yerimi o düşeceğim il olarak değiştirmem gerekiyor.. ama açık öğretim sayfamda sınav yeri değiştirme bölümünü istanbul ile sınırlı yapmışlar ben bu sorunu nasıl çözebilirim acil bilgi lazım hangi makama nasıl başvurmalıyım...

megacian

Re: Askerlikte sınav yeri değişikliği ?

Mesaj gönderen megacian » 16 Eki 2011, 12:18

sayın admin ve değerli üyeler yardımcı olursanız sevinirim askerim şuanda elimden internetten başka çözüm yolu yok.

megacian

Mesaj gönderen megacian » 16 Eki 2011, 12:23

cevabınızı bekliyorum

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 18 Eki 2011, 08:38

Öncelike askerde Allah kolaylıklar versin, hayırlı teskereler. Sınav yeri değişikliği sistemde ''adres değişikliği'' butonu olarak çıkardı, şu an var mı hala okuyan arkadaşlar bilir. Olmazsa asker olduğun için sana sınavlarda ''yedek salonda sınava girme hakkı'' verirler zaten. Bunun için sen şu an müsait olmasanda, bir yakının ailenin oturduğu semtteki Halk Eğitim Merkezi'ne sorsun, onlar yardımcı olacaktır, yeden salon veya sınav yeri değişikliği konusunda....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön