DERS SEÇME DE TARİH 4 GÖZÜKMÜYOR
DERS SEÇME DE TARİH 4 GÖZÜKMÜYOR
beyler ben genel kültürden türkçe matematiğe geçtim tarih 4 dersini verememiştim sonra ders seçme işlemi olmadan önce ona çalışmaya başlamıştım şimdi tarih 4 dersim gözükmüyor ?
Re: DERS SEÇME DE TARİH 4 GÖZÜKMÜYOR
birisi var mı beyler ?
yok mu kimse tarih 4 ü çalışmayı bırakıcam ona göre
kardeşim eger gözkmuyorsa demekkı dersı ya vermıssınız yada
sıstemde bı hata vardır
çağrı merkezını arayın bence ayrıntıları ordan sağlıklı bı şekılde alırsınz
sıstemde bı hata vardır
çağrı merkezını arayın bence ayrıntıları ordan sağlıklı bı şekılde alırsınz
muaf derslerine bak arasında yoksa aöl yi ara.
Eğer ders seçim ekranında bu ders gözükmüyorsa şu sebeplerden birinden olabilir;
1) Öğrenci girişine bak, ''toplam dönemi'' yazan yer 4. dçnemden aşağıysa ders seçme ekranında Tarih 4 gözükmez.
2) Başarılı dersler kısmında ara belki bu ders oradadır.
3) Belki örgün lisede okurken geçmişsindir bu dersi. (Tasdikname ile kaydolduysan bir ihtimal olabilir.
4) Muaf olmakla alakası yok, çünkü muaf olunan dersler de ders seçme ekranında görünür ve tekrar seçilebilir...
1) Öğrenci girişine bak, ''toplam dönemi'' yazan yer 4. dçnemden aşağıysa ders seçme ekranında Tarih 4 gözükmez.
2) Başarılı dersler kısmında ara belki bu ders oradadır.
3) Belki örgün lisede okurken geçmişsindir bu dersi. (Tasdikname ile kaydolduysan bir ihtimal olabilir.
4) Muaf olmakla alakası yok, çünkü muaf olunan dersler de ders seçme ekranında görünür ve tekrar seçilebilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk