Çıkma belgesi
Çıkma belgesi
8 gün önce posta yoluyla çıkma belgesi isteğinde bulundum elime ne zaman ulaşır acaba ve bir soru daha sorucaktım 91liyim ağustosta 20 yaşına girdim askerliğimi tecil ettirebilir miyim?
Re: Çıkma belgesi
Çıkma belgesi, PTT Kargo aracılığıyla yollanıyor. eğer sistemde kargo takip kodu yazmıyorsa, çağrı merkezini arayıp sorabilirsin ne zaman gelecek diye. 31 Ekim'e kadar askerliğini tecil ettirebilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
7.Teslim Edildi - ANKARA(ANKARA KİM)
07/10/2011 21:54:50
7sinde teslim edilmiş ve başka bilgi yok :S
07/10/2011 21:54:50
7sinde teslim edilmiş ve başka bilgi yok :S
O senin gönderdiğin postanın takip kodu sanırım. Onlar sana gönderdiği postanın takip kodunu da yazmalıydılar. Dediğim gibi yarın çağrı merkezini aramanda fayda var. 31 Ekim neden demişsin. Standart bir tarihi vardır askerlik kanununun ve son tecil süresi budur. Yine de daha ayrıntılı bilgiyi şubenden alabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk