yeni kayit olucam lutfen yardimci olurmusunuz
yeni kayit olucam lutfen yardimci olurmusunuz
ben 6 sene önce meslek lisesinin 2.senesinde tasdikname ile grafikerlik bölümunden ayrildim...6 senedirde yurt disindaydim simdi türkiye ye döndüm kaldigim yerden devam etmek istiyorum ve ne kayitlar hakkinda nede dersler hakkinda en ufak bir bilgiye bile sahip digilim.. nasil kayit olucagim kaldigim yerden yani lise 2 den acik ögretim seklinde devam etme sansim varmi...lütfen yardimci olurmusunuz.... simdiden tesekkurler...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: yeni kayit olucam lutfen yardimci olurmusunuz
Aramıza hoş geldiniz.
Evet tasdikname ile kayıt olup kaldığınız yerden yani mesleki açık liseden devam edebilirsiniz.Ama kayıt tarikleri bitti bir sonraki dönemi beklemelisiniz. Ve bu konu ile ilgili bilgilere ayrıntılı olarak http://www.maol.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz..
Evet tasdikname ile kayıt olup kaldığınız yerden yani mesleki açık liseden devam edebilirsiniz.Ama kayıt tarikleri bitti bir sonraki dönemi beklemelisiniz. Ve bu konu ile ilgili bilgilere ayrıntılı olarak http://www.maol.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
verdiginiz link i arastiricam tekrar tesekkurler...
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Birşey değil...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
tayyibe yazdı:ben 6 sene önce meslek lisesinin 2.senesinde tasdikname ile grafikerlik bölümunden ayrildim...6 senedirde yurt disindaydim simdi türkiye ye döndüm kaldigim yerden devam etmek istiyorum ve ne kayitlar hakkinda nede dersler hakkinda en ufak bir bilgiye bile sahip digilim.. nasil kayit olucagim kaldigim yerden yani lise 2 den acik ögretim seklinde devam etme sansim varmi...lütfen yardimci olurmusunuz.... simdiden tesekkurler...
tayyibe,bildiğim kadarıyla meslek lisesinden tastikname ile ayrılanlar lise 1. sınıf bitip lise 2. sınıfdan hiç ders kredisi almamışsa aöl ye kayıt yaptırabilir.lise 2. sınıfa başlayıp yarım kaldıysa kayıt alınmadığını biliyorum.aöl yeni kayıt dönemi ocak 2012 de var.eğer lise 1. sınıfı bitirip lise 2.sınıfa hiç başlamadıysan kayıtta sorun olmaz diye dşünüyorum.bende meslek lisesi lise 1. sınıfı okuyup 2 ye hiç başlamamıştım.bana hocalar lise 2 den bıraksaydın kayıt yaptıramazdın demişlerdi.aöl 4448383 ararsan ayrıntılı bilgi alabilirsin.
melodi yazdı:tayyibe yazdı:ben 6 sene önce meslek lisesinin 2.senesinde tasdikname ile grafikerlik bölümunden ayrildim...6 senedirde yurt disindaydim simdi türkiye ye döndüm kaldigim yerden devam etmek istiyorum ve ne kayitlar hakkinda nede dersler hakkinda en ufak bir bilgiye bile sahip digilim.. nasil kayit olucagim kaldigim yerden yani lise 2 den acik ögretim seklinde devam etme sansim varmi...lütfen yardimci olurmusunuz.... simdiden tesekkurler...
tayyibe,bildiğim kadarıyla meslek lisesinden tastikname ile ayrılanlar lise 1. sınıf bitip lise 2. sınıfdan hiç ders kredisi almamışsa aöl ye kayıt yaptırabilir.lise 2. sınıfa başlayıp yarım kaldıysa kayıt alınmadığını biliyorum.aöl yeni kayıt dönemi ocak 2012 de var.eğer lise 1. sınıfı bitirip lise 2.sınıfa hiç başlamadıysan kayıtta sorun olmaz diye dşünüyorum.bende meslek lisesi lise 1. sınıfı okuyup 2 ye hiç başlamamıştım.bana hocalar lise 2 den bıraksaydın kayıt yaptıramazdın demişlerdi.aöl 4448383 ararsan ayrıntılı bilgi alabilirsin.
Artık tüm şartlar kaldırıldı. Yani isteyen istediği zaman, istediği okula geçiş yapabiliyor. MAÖL-AÖL geçişlerinde önceden vardı bu kısıtlama. Eğer eskiden okuduüun gibi meslek lisesi olarak okuyacaksan, sanırım sadece Ağustos-Eylül arasında yeni kayıt alınıyor meslek lisesine. Eğer düz AÖL okuyacaksan, 20 Şubat – 09 Mart 2012 tarihleri arasında
kayıt işlemini yapabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
emrahk verdiğin tarih 2012 kayıt yenileme tarihi.yeni kayıt tarihi 23 ocak 3 şubat tarihleri arasında yapılacak.emrahk yazdı:melodi yazdı:tayyibe yazdı:ben 6 sene önce meslek lisesinin 2.senesinde tasdikname ile grafikerlik bölümunden ayrildim...6 senedirde yurt disindaydim simdi türkiye ye döndüm kaldigim yerden devam etmek istiyorum ve ne kayitlar hakkinda nede dersler hakkinda en ufak bir bilgiye bile sahip digilim.. nasil kayit olucagim kaldigim yerden yani lise 2 den acik ögretim seklinde devam etme sansim varmi...lütfen yardimci olurmusunuz.... simdiden tesekkurler...
Artık tüm şartlar kaldırıldı. Yani isteyen istediği zaman, istediği okula geçiş yapabiliyor. MAÖL-AÖL geçişlerinde önceden vardı bu kısıtlama. Eğer eskiden okuduüun gibi meslek lisesi olarak okuyacaksan, sanırım sadece Ağustos-Eylül arasında yeni kayıt alınıyor meslek lisesine. Eğer düz AÖL okuyacaksan, 20 Şubat – 09 Mart 2012 tarihleri arasında
kayıt işlemini yapabilirsin...
Doğru düzeltmiş oldun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk