sehıtlerımız
sehıtlerımız
arkadaslar bugun yuregımız yandı 24 tane askerımız sahadet haberını aldık ates dustugu yerı yakıyo benım kardesımde asker benı yurekten etkıledı cok uzuldum rabbım aılelerıne sabır versın paylasmak ıstedım
Re: sehıtlerımız
Evet, Allah şehitlerimize rahmet, ailelerine ve ülkemize sabır versin. İnsan yıkın dağları tepeleri diyor ama olmuyor olmuyor. Dinmiyor, dindirilemiyor bu acı. Hep vatan sağolsun diyoruz, iki gün sonra hayat normale dönüyor. İnşallah bu son olur demekten başka elimizden de birşey gelmiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Amin ablacım.İyi yapmışsın bu konuyu açmakla.Allah sabır versin.Allah Askerlerimizin yardımcısı olsun...emrahk yazdı:Evet, Allah şehitlerimize rahmet, ailelerine ve ülkemize sabır versin. İnsan yıkın dağları tepeleri diyor ama olmuyor olmuyor. Dinmiyor, dindirilemiyor bu acı. Hep vatan sağolsun diyoruz, iki gün sonra hayat normale dönüyor. İnşallah bu son olur demekten başka elimizden de birşey gelmiyor...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
- bursa_sezen
- Uzman Doktor
allah sabır versın aılelerıne
amın kımbılır ne hayallerı vardı askerden donunce neler yapacaklardı nasıp gelecek dıyoruz sadece ınsaallah gelecek demıyoruz.ama onlar olmedı sadece baska bır boyuta gectıler unutmayalım arkadaslar sehıtler asla olmezler.bıze dusen vazıfe vatana mıllete hayırlı evlatlar yetıstırmek:( cogumuz anneyız babayız cunkı sehıtlerımıze bol bol dua edelım
ALLAH anne ve babalarına sabır versin ,
denecek söz yok
denecek söz yok
ne zaman biticek bu acı bilmiyorum.. tek bildiğim yüreğimin yandığı.. yüreğimizin yandığı...
bu örgütü kim besliyorsa koruyorsa büyütüyorsa destekliyorsa boynundan bir halatla asılı dar ağacına....b]
nasıl vericez bu şehitlerimizin hakkını? nasıl ödiyeceğiz? yokmu bu ülkede duyan birileri ..
sorular içinde sorular... artık boğazıda geçti bu acı...
yazıklar olsun söylenicek kelime yok yazıklar olsun...
bu örgütü kim besliyorsa koruyorsa büyütüyorsa destekliyorsa boynundan bir halatla asılı dar ağacına....b]
nasıl vericez bu şehitlerimizin hakkını? nasıl ödiyeceğiz? yokmu bu ülkede duyan birileri ..
sorular içinde sorular... artık boğazıda geçti bu acı...
yazıklar olsun söylenicek kelime yok yazıklar olsun...
Tek çaremiz birlik olmak. O kadar ortak paydamız var ki bizi birbirimize bağlayan biz hala birbirimizle uğraşıyoruz. Aklımızı başımıza almak zorundayız. Türk kürt, sağcı solcu, şucu bucu. Allah aşkına hepimizin vatanı bir, bayrağı bir, Allah ı bir......... bu birleri o kadar çoğaltabilirizki.
Yeni nesil olarak, gençler olarak aramızdaki kini nefreti yok etmekde bizlere büyük görev düşüyor. Bu siyasetten de siyasetçilerden de hiçbir hayır beklemiyorum. İnanıyorum ki biz toplum olarak aklımızı başımıza alıp kini nefreti bırakırsak canım ülkem düze çıkacak Allah ın izniyle. O zaman gençlerin silahlarla ölüm haberlerini değil, bilimde teknikte yaptığı buluşları, uluslar arası elde ettikleri başarıları haber olarak izleyeceğiz.
Sağcısı solcusu, kürdü türkü çerkezi, alevisi sünni si hepimiz kardeş değilmiyiz aslında
Yeni nesil olarak, gençler olarak aramızdaki kini nefreti yok etmekde bizlere büyük görev düşüyor. Bu siyasetten de siyasetçilerden de hiçbir hayır beklemiyorum. İnanıyorum ki biz toplum olarak aklımızı başımıza alıp kini nefreti bırakırsak canım ülkem düze çıkacak Allah ın izniyle. O zaman gençlerin silahlarla ölüm haberlerini değil, bilimde teknikte yaptığı buluşları, uluslar arası elde ettikleri başarıları haber olarak izleyeceğiz.
Sağcısı solcusu, kürdü türkü çerkezi, alevisi sünni si hepimiz kardeş değilmiyiz aslında
evet abi kessinlikle katılıyoruz sana
ALLAH doğru yola iletsin
bu kıyamı bıtrcek bı rahmet yağdrsın
ALLAH doğru yola iletsin
bu kıyamı bıtrcek bı rahmet yağdrsın