yas 33\ DERS SECIMI ____________

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
man
Yardımcı Asistan

yas 33\ DERS SECIMI ____________

Mesaj gönderen man » 21 Eki 2011, 20:02

SAGLIK BILGISI- DONEM -1--KREDI--1
DIL VE ANLATIM-DONEM--1--KREDI--2
TURK EDEBIYATI-DONEM-1--KREDI--3
FIZIK --DONEM-1--KREDI--2
KIMYA -DONEM-1--KREDI--2
BIYOLOJI.. -DONEM-1--KREDI--2
DIN KULTURU -DONEM-1--KREDI--1
DIN KULTURU -DONEM-2--KREDI--1
TARIH -DONEM-1--KREDI--2
COGRAFYA -DONEM-1--KREDI--2
MATEMATIK -DONEM-1--KREDI--4
GEOMETRI -DONEM-1--KREDI--2
INGILIZCE -DONEM-1--KREDI--3
INGILIZCE -DONEM-2--KREDI--3
LISE...9....DONEM 1...DERS SECIMI

EVET ARKADASLAR DERS SECIMIMI BU SEKIL YAPTIM TOPLAM 30 KREDI EDIYOR..DIN KULTURU VE INGILIZCEYI ..2..DONEM INIDE SECTIM ORTAK DERSLERI ONCE VERIYIM DIYE...BIRAZ GOZUM KORKTU LISTEYE BAKINCA 14 TANE DERS VAR DERS SECIMIM DOGRUMU...BIRDE DERS SECTIM AMA SAYFAYA GIRSI YAPTIGIMDA HALEN ISTERSEM DEGISTIRE BILIYORUM DERSLERI...SIZDEDEMI BOYLE KITABLARIMI ALDIM OCAK SINAVINA HAZIRLIGA BASLADIM MATEMATIK KIMYA FIZIK GEOMETRI ..BU DERSLER ICIN DERSHANEYE KAYIT OLDUM....OCAKTAKI SINAVDA YANI BEN 2 GUNDE 14 TANE SINAVMI OLACAGIM ??BIRDE YASI 18 DEN BUYUKLER KI BENIM YAS 33 3 KEZMI SINAV OLUNUYOR ACIK OGRETIM OGRENCI KARTI BELEDIYE OTOBUSUNDE GECERMI INDIRIMLI YOLCULUK ICIN LUTVEN YARDIM EDINIZ.....

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: yas 33\ DERS SECIMI ____________

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 21 Eki 2011, 22:15

Ders seçimini değiştirme ekramı bizde de var...
Ocaktaki sınavda 2 günde aldığınız bütün derslerden (14 dersi) sınava gireceksiniz.
Ve 3 sınava girebileceksiniz; Ocak, Mayıs, Temmuz...
Açıköğretim öğrenci kartı belediye otobüslerinde geçerli mi bilemiyorum sormak lazım , ama forumda daha önce geçmiyor diye okumuştum...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
melodi
Doktor

Mesaj gönderen melodi » 21 Eki 2011, 23:56

man yazdı:SAGLIK BILGISI- DONEM -1--KREDI--1
DIL VE ANLATIM-DONEM--1--KREDI--2
TURK EDEBIYATI-DONEM-1--KREDI--3
FIZIK --DONEM-1--KREDI--2
KIMYA -DONEM-1--KREDI--2
BIYOLOJI.. -DONEM-1--KREDI--2
DIN KULTURU -DONEM-1--KREDI--1
DIN KULTURU -DONEM-2--KREDI--1
TARIH -DONEM-1--KREDI--2
COGRAFYA -DONEM-1--KREDI--2
MATEMATIK -DONEM-1--KREDI--4
GEOMETRI -DONEM-1--KREDI--2
INGILIZCE -DONEM-1--KREDI--3
INGILIZCE -DONEM-2--KREDI--3
LISE...9....DONEM 1...DERS SECIMI

EVET ARKADASLAR DERS SECIMIMI BU SEKIL YAPTIM TOPLAM 30 KREDI EDIYOR..DIN KULTURU VE INGILIZCEYI ..2..DONEM INIDE SECTIM ORTAK DERSLERI ONCE VERIYIM DIYE...BIRAZ GOZUM KORKTU LISTEYE BAKINCA 14 TANE DERS VAR DERS SECIMIM DOGRUMU...BIRDE DERS SECTIM AMA SAYFAYA GIRSI YAPTIGIMDA HALEN ISTERSEM DEGISTIRE BILIYORUM DERSLERI...SIZDEDEMI BOYLE KITABLARIMI ALDIM OCAK SINAVINA HAZIRLIGA BASLADIM MATEMATIK KIMYA FIZIK GEOMETRI ..BU DERSLER ICIN DERSHANEYE KAYIT OLDUM....OCAKTAKI SINAVDA YANI BEN 2 GUNDE 14 TANE SINAVMI OLACAGIM ??BIRDE YASI 18 DEN BUYUKLER KI BENIM YAS 33 3 KEZMI SINAV OLUNUYOR ACIK OGRETIM OGRENCI KARTI BELEDIYE OTOBUSUNDE GECERMI INDIRIMLI YOLCULUK ICIN LUTVEN YARDIM EDINIZ.....
ben belediye otobüslerinde indirimli kart kullanıyorum fakat her ilde aynımı bilemem.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 22 Eki 2011, 11:36

Ders seçiminiz doğru, her ders seçim döneminde böyle devam edip, zorunlu dersleri eriteceksiniz. İndirimli ulaşım kartı İstanbul'da AÖL öğrencilerine verilmiyor. Ama birçok ilde veriliyormuş, bulunduğunuz ilin toplu taşıma firmasının internet sitesinden öğrenebilirsiniz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 22 Eki 2011, 11:40

belediye otobüslerinde geçerliliği yok en azından burda öyle :lol: ders seçimin ilk kayıt oldunsa orda tercih yapabilcegimiz bi liste vermişler ve yararınıza olur demişler :P yılda üç kez sınava gircez yani 3 dönem :mrgreen: :mrgreen:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

man
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen man » 22 Eki 2011, 13:17

ben ders seciminde ortak dersleri sectim...donem 1 .olanlari kredimde 30 tamamlamak icin
ingilizce ve din kulturu 2 inci donemlerini sectim....sorun olurmu ben ortak dersleri vermek istiyorum secmeli ders secmedim

yani lise bir donem 1 de okumaya bu yil basladi m ders seciminde donem 1 dersleri nimi sececegim
yoksa donem 2 derslerinide sece bilirmiyim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 22 Eki 2011, 13:22

man yazdı:ben ders seciminde ortak dersleri sectim...donem 1 .olanlari kredimde 30 tamamlamak icin
ingilizce ve din kulturu 2 inci donemlerini sectim....sorun olurmu ben ortak dersleri vermek istiyorum secmeli ders secmedim

yani lise bir donem 1 de okumaya bu yil basladi m ders seciminde donem 1 dersleri nimi sececegim
yoksa donem 2 derslerinide sece bilirmiyim

Seçebilirsinizz!!!...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön