Yardımcı olurmusunuz
Yardımcı olurmusunuz
benim oğlum denizcilik meslek lisesine gidiyor 10.sınıfta okuyor okuldan ayrılıp açık liseye gitek istiyor ne kadar mantıklı lütfen yardımcı olurmusunuz
Re: Yardımcı olurmusunuz
Merhaba. Ben Mesleki Açıköğretim Lisesinde Okuyorum. Oğlunuz İsterse Düz Açık Liseye Yazılabilir, İsterse Mesleki Açık Liseye Yazılabilir. Her İkiside Mantıklı.kalender yazdı:benim oğlum denizcilik meslek lisesine gidiyor 10.sınıfta okuyor okuldan ayrılıp açık liseye gitek istiyor ne kadar mantıklı lütfen yardımcı olurmusunuz
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
Re: Yardımcı olurmusunuz
Eğer çok önemli bir sebep yoksa kesinlikle örgün bir liseden ayrılmasını önermem. Tabi bu AÖL sisteminin kötü olmasıyla alakalı değil. Örgün okul her zaman hem öğretmenlerin ders anlatmasıyla eğitim vermesi bakımından, hemde çocuğunuzun örgün okul çağında olması bakımından çok daha mantıklı. Eğer karar kesinse ve okuldan ayrılıp Açık Lise'nin meslek lisesi programına kayıt yaptıracaksa aslında birşey farketmeyecek. Yine ayrıldığı veya civardaki bir meslek lisesinde haftada en az 2 gün ders görecek. Eğer ayrıldığında düz lise programına yazılmak isterse, eğitimine yılda 3 defa 3 ay aralıkla yapılan sınavlara girerek mezun olmaya çalışacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk