açık lise genel kültür

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
alarakoc

açık lise genel kültür

Mesaj gönderen alarakoc » 13 Kas 2011, 01:52

Merhaba,

Ben foruma yeni üye oldum açık lisede okuyorum 20 yaşımdayım hala bitirmye uğraşıyorum,Genel kültür bölümündeyim 88 kredim var ortak kredim 52 çalıştığım için çok ağırlık veremedim bu zamana kadar fakat artık ağırlık verip bitirmeye karar vermiş bulunuyorum:). sizlerden öğrenmek istediğim her ağızdan ses çıkıp bunaldığım bir konu.Genel kültür bölümü sadece lise bitirmek içinmi yoksa bende ösym girip açıktan üni okuyabilecekmiyim?örgün eğitime ailem müsade etmiyor başka şehire açıktan okuycam yine ama şansım varmı? ve ne bölümleri seçebilirim meslek olarak? bir kaç yerde gördüm liste bazılarının yanlarında yıldız var falan anlayamadım. bana vakit ayırıp seçebileceğim bölümleri buraya yazabilirmisiniz lütfen_? şimdiden teşekkür ederim alakanıza hoşçakalın arkadaşlar.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: açık lise genel kültür

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 13 Kas 2011, 02:21

Tabii ki sizde açıktan üniversite okuyabilirsiniz.AÖF bölümleri şunlardır :arrow: http://www.acikogretim.net/aof.acikogre ... umleri.htm
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

alarakoc

Re: açık lise genel kültür

Mesaj gönderen alarakoc » 13 Kas 2011, 21:05

Çok teşekkür ederim ilginize iyi akşamlar..

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön