ACİL+ KİTAP VE SINAV GİRİŞ YERİ
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
ACİL+ KİTAP VE SINAV GİRİŞ YERİ
-ARKADAŞLAR ÇOK ACİL-
Ders seçimi yapmadım. (sizden bi kaç öneri alıp seçmeyi düşünüyorum.)
Kitapları almadım. (bugün alacağım. bir sorun çıkarmı? nereden alacağım ve ne götüreceğim)
Giriş yaptığımda sınava giriş yerim memleketim gözüküyor. Ve değiştirmek istediğimde tek seçenek olarak gözüküyor. (memleketim dışında yok.) ikametgah orada sanırım o yüzden.. ikametgah almama gerek varmı? veya halk eğitim merkezine gidip değiştirebilir miyim?
çok teşekkürler. şuan evimde değilim. halk eğitime yakın bir net kafeden yazıyorum. o yüzden acilistedim bugün şunları halledeyim. ..
Ders seçimi yapmadım. (sizden bi kaç öneri alıp seçmeyi düşünüyorum.)
Kitapları almadım. (bugün alacağım. bir sorun çıkarmı? nereden alacağım ve ne götüreceğim)
Giriş yaptığımda sınava giriş yerim memleketim gözüküyor. Ve değiştirmek istediğimde tek seçenek olarak gözüküyor. (memleketim dışında yok.) ikametgah orada sanırım o yüzden.. ikametgah almama gerek varmı? veya halk eğitim merkezine gidip değiştirebilir miyim?
çok teşekkürler. şuan evimde değilim. halk eğitime yakın bir net kafeden yazıyorum. o yüzden acilistedim bugün şunları halledeyim. ..
Re: ACİL+ KİTAP VE SINAV GİRİŞ YERİ
1. Ders seçerken.. Ortak derslerini seç.. Ortak derslerin bittiğinde kredin tamamlanmamışsa seçmeli seçersin..
2. Kitap almaya giderken.. Seçtiğin dersleri yazıcıdan çıkarıp o kağıdı götürürsün ona göre verirler..
3. Giriş yaptığında , Bilgi düzenlemelerinde Adres bilgilerinden değişim yapabilirsin.. Yapamazsanda halk eğitimdekiler ilgilenir..
Kolay gelsin..
2. Kitap almaya giderken.. Seçtiğin dersleri yazıcıdan çıkarıp o kağıdı götürürsün ona göre verirler..
3. Giriş yaptığında , Bilgi düzenlemelerinde Adres bilgilerinden değişim yapabilirsin.. Yapamazsanda halk eğitimdekiler ilgilenir..
Kolay gelsin..
Kırklareli Üniversitesi <3
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
GüListaN yazdı:1. Ders seçerken.. Ortak derslerini seç.. Ortak derslerin bittiğinde kredin tamamlanmamışsa seçmeli seçersin..
Kolay gelsin..
çok teşekkürler.
bu arada kitap almak için netten adresleri buldum.
dediğin gibi şimdi dersleri seçiyorum.
umarım halk eğitimde ikametgah sorunu cıkarmazlar...
Bildiğim kadarıyla sorun çıkarmıyolar da.. Senin sayfanda Adres Bilgileri bölümü çıkmıyormu?dreamemrahkurt yazdı: çok teşekkürler.
bu arada kitap almak için netten adresleri buldum.
dediğin gibi şimdi dersleri seçiyorum.
umarım halk eğitimde ikametgah sorunu cıkarmazlar...
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
adres bilgilerim doğru. istanbul gözüküyor. sınav yerim bu şekilde;
---
---
En son dreamemrahkurt tarafından 17 Kas 2011, 12:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
Gülistan, bu arada dönem 1,2,3 yazıyor bunlar nedir? 1'lerden seçiyorum.
Evet önce 1 leri seç..dreamemrahkurt yazdı:Gülistan, bu arada dönem 1,2,3 yazıyor bunlar nedir? 1'lerden seçiyorum.
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
bayağı seçtim 7-8 tane hala kredi 15'te :/GüListaN yazdı:Evet önce 1 leri seç..dreamemrahkurt yazdı:Gülistan, bu arada dönem 1,2,3 yazıyor bunlar nedir? 1'lerden seçiyorum.
Benim 17 ders 30 Kredidreamemrahkurt yazdı:bayağı seçtim 7-8 tane hala kredi 15'te :/GüListaN yazdı:Evet önce 1 leri seç..dreamemrahkurt yazdı:Gülistan, bu arada dönem 1,2,3 yazıyor bunlar nedir? 1'lerden seçiyorum.

- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
şuan dönem 1'lerden 10 tane seçtim 23 kredi...
kalan dönem 1'ler şöyle; ekonomi, sanat tarihi ve işletme bunlarıda dahil ettim. toplam kredi 29 oldu.. dönem 1'lerin toplam kredisi 29... ben bundan bişi anlamadım :/
kalan dönem 1'ler şöyle; ekonomi, sanat tarihi ve işletme bunlarıda dahil ettim. toplam kredi 29 oldu.. dönem 1'lerin toplam kredisi 29... ben bundan bişi anlamadım :/
Bu derslerinin hepsini verirsen 1. dönemin bitmiş oluyor..dreamemrahkurt yazdı:şuan dönem 1'lerden 10 tane seçtim 23 kredi...
Ama bunların hepsini bu dönemde vermek istemiyorm diyosanda, 2. dönem derslerindende bi kaç tane araya serpiştir istersen

Hepsini 1. dönem olarak seçmek zorunda değilsin..
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
Sanırım şöyleydi 1 dönemde 30 kredilik ders seçebilirdik. seçtiğim ders sayısı 13.. kredisi 29..dönem 2'den, 1 kredilik din kültürü ekledimGüListaN yazdı:Bu derslerinin hepsini verirsen 1. dönemin bitmiş oluyor..dreamemrahkurt yazdı:şuan dönem 1'lerden 10 tane seçtim 23 kredi...
Ama bunların hepsini bu dönemde vermek istemiyorm diyosanda, 2. dönem derslerindende bi kaç tane araya serpiştir istersen
Hepsini 1. dönem olarak seçmek zorunda değilsin..

Oke yazdırabilirsindreamemrahkurt yazdı: Sanırım şöyleydi 1 dönemde 30 kredilik ders seçebilirdik. seçtiğim ders sayısı 13.. kredisi 29..dönem 2'den, 1 kredilik din kültürü ekledim) 30 oldu tamamdır umarım.. bunu şimdi yazdırıyorum

- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
GüListaN yazdı:Oke yazdırabilirsindreamemrahkurt yazdı: Sanırım şöyleydi 1 dönemde 30 kredilik ders seçebilirdik. seçtiğim ders sayısı 13.. kredisi 29..dönem 2'den, 1 kredilik din kültürü ekledim) 30 oldu tamamdır umarım.. bunu şimdi yazdırıyorum
şimdi kitapları almaya gidiyorum.
çoook sağol.