Kitaplar
Kitaplar
Geçen gün kitaplarımı almaya gittim.Ve hiç bir kitabım kalmamıştı alamadım.Bütün derslerime internetten çalışırım ama ingilizce 6 kitabı nerdeyse full boşluk doldurma nasıl çalışıcağımı bilemiyorum.Açık lise kitaplarını parayla temin etmemiz mümkünmü acaba satıldığı bir yer kırtasiye varmı acaba? Notlarımda baya yüksek başarılı bir öğrenciyim notlarım düşücek diye şimdiden korkmaya başladım.İngilizce 6 kitabına aşırı derece ihtiyacım var.Bu dersten geçmiş elinde bu kitaptan olan varsa paylaşmak isterse paylaşıma açığım şimdiden teşekkürederim.
Re: Kitaplar
Sanırım para ile satılmıyor. Yine de bir umut sor istersen. Lİselerde de mi kalmamış kitap. Ben de bu dönem ingilizce 6 dan sınava gireceğim. Eğer dönemim 7 olsa gönderirdim kitabı sana. İngilizce 6 iki kitap biliyorsundur. Course book ve work book. Bence sen bu kitapların çıktısını al. Çünkü bilgisayardan çalışmak tat vermiyor. İngilizce 6 kitapları açık lise kitabı değil. BAna örgün eğitim kitabı verdiler. Kitap 11. sınıfın kitabı ve biz 6. dönemde olanlar her iki kitabın 9-10-11-12-13-14-15 ve 16. ünitelerinden sorumluyuz. Şu linkten hem course book-6 hem de work book-6 kitaplarını indirip çıktısını alabilirsin.
http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm
http://egitek.meb.gov.tr/aok/Aok_Kitapl ... ar_Aol.htm

bence ıng 6 kıtaptan calısılmaz cuku kıtapta hıc bısey anlatmıyo ben gecmıs sınav sorularını cozuyorum ozkan celenden konu anlatımlarını ızlıyorum cunku gercekten kıtap cok yetersız
Evet bende kitaba göz attım yetersiz ama kitaptanda soru çıkar diye çalışmak lazım yani çıkabilir bu arada kripton bende yazıcı yok matbaaya gitsem çıkarsam diyorum.Bu arada sen kitapları aldığın için rica etsem en arkaya bakarmısın cevap anahtarı varmı.Nete baktım boşluk doldurmaların cevabı yok ingilizce 5 de hepsinin cevabı olurdu?
Escapes maalesef bu kitaplarda cevap anahtarı yok. Önceki kitaplarda cevapların olması çok işime yarıyordu benim de. En azından yanlışları silip yerine bakarak bile olsa doğruları yazmam aklımda kalmasını sağlıyordu. Bu kitaplarda hem hiç türkçe kelime yok şunu yapın şöyle yapın gibi. Hem de cevap anahtarı yok. Not ortalamamı yükselteyim diye uğraşırken, şu ingizceden ( 80-90 ) almayı hedeflemek yerine bi geçseydim diyorum. Hayırlısı bakalım.
Bu arada ben geçmiş dönemlerde geometri için çıktı almıştım. Eğer flash ın varsa ona atıp herhangi bir kırtasiyeden de alabilirsin. Biraz pahalı olabilir belki ama bu da bir seçenek. Ben siyah beyaz olarak almıştım kırtasiyeden ve sadece geometri notları için 8 lira civarı ödemiştim.
Bu arada ben geçmiş dönemlerde geometri için çıktı almıştım. Eğer flash ın varsa ona atıp herhangi bir kırtasiyeden de alabilirsin. Biraz pahalı olabilir belki ama bu da bir seçenek. Ben siyah beyaz olarak almıştım kırtasiyeden ve sadece geometri notları için 8 lira civarı ödemiştim.

Ben forumdan birkaç arkadaşa kitap postalamıştım. Sana da yollamak isterdim ama ben okurken, İngilizce 4'e kadar zorunluydu, ondan bu kitabı hiç almadım. Ama arkadaşların dediği gibi çok yardımcı olmuyor bu kitap. Genelde sorular boşluk doldurmaca olduğu için, kitaptaki metin ezberlerinden çok, ingilzice kelime bilgisi gerektiriyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Öncelikle Herşey İçin Teşekkürederim.Emrahk benim için düşünmen yeterli çok sağol.Kripton bende değişik bir çalışma sistemi düşünüyorum.Bir kaç gündür.Bende 90 hayali kurarken şimdi 45 le geçim yeter diyorum bana.İnşallah geçicez bu dersten.
İnşallah geçeriz hepimiz escapes. Verimli çalışma teknikleri bulursan burada paylaşırsan sevinirim. Ben henüz ingilizce kitabına başlamadım. Ama nasıl çalışacam bilmiyorum. Ben de paylaşırım inşallah çalışmaya başlayınca.

Kripton kendim bir sistem geliştirdim.Sonuçta test bir sınava girmesek yazılı bir sınava girseydik.Cümle yapılarına cüm kurmaya çalışırdık.Ama test olduğu için ben şahsen kelime anlamlarına çalışçam.Birde kitaba ve geçmiş sınav sorularına göz gezdirdim.Boşluk doldurmalarda İn , On, At , Of bu kavramlarada iyi çalışmamız lazım.İngilizce 5 kitabındada ben kelime anlamlarını nerdeyse full ezberlemiştim.İstediğim sonucu aldım 85 le geçtim.Sana tavsiyemde bu şekil çalışman kitapta bilmediğin kelimeleri ya sözlükten yada internetten anlamlarını bul.Sonuçta boşlukları doldurmanda kelimenin anlamı çok işine yarıcak. Cümle kurmaya felen sakın çalışma sonuçta sınavımız test olucak . Yazılı olsaydı zaten işimiz zordu.
Teşekkür ederim paylaşımın için escapes. Kelime ezberlemenin önemini iyi biliyorum çünkü geçmiş sınavlarda birçok soruyu bilmediğim kelimeler yüzünden kaybettim. Ama ezberim bu konuda iyi değil. Zamanında öğrendiklerimi nasıl güzel öğrenmişim de şimdi çok zor oluyor ezberlemem hemen unutuyorum. Bakalım elimden gelen gayreti gösterecem. Umarım hepimiz geçeriz ( mümkünse yüksek notla
)

İnşallah kripton birde benim kalma gibi bir lüksüm yok.Askerlik geldi.Vatan borcumu ödemeden önce o diplomayı almam lazım.Lise mezunu olarak gitmek istiyorum herşeyden çok askere.Askerdeyken 15 ay üniversite hayali kurarak günlerimi geçirirsem 1 gün gibi gelir bana o günler duaların benimle olsun o yüzden.İnşallah geçicez hepimiz.
Escapes Allah yardımcın olsun. Biz elimizden gelen gayreti gösterirsek Rabbim umulmadık kapılar açıyor. Umarım herşey düşündüğünden de iyi olur.