ALANSIZ OKUYANLAR İÇİN ÜNİVERSİTEDE ALAN İÇİ ALAN DIŞI NASIL

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
melodi
Doktor

ALANSIZ OKUYANLAR İÇİN ÜNİVERSİTEDE ALAN İÇİ ALAN DIŞI NASIL

Mesaj gönderen melodi » 24 Kas 2011, 11:06

ARKADAŞLAR MERHABA.BEN ŞİMDİ AÖL ALANSIZ OLARAK OKUYORUM. 5.DÖNEMDEYİM.İLERİDE ÜNİVERSİTE SINAVLARINA GİRDİĞİM ZAMAN NASIL BİR YOK İZLEMELİYİM YANİ ALAN İÇİ ALAN DIŞI GİBİ TERCİHLER VAR.BİZLERİN ALANI YOK BİZ NEYE GÖRE TERCİH YAPICAZ?ÜNİVERSİTE SINAVLARINA HAZIRLANMAYA BAŞLICAM AKLIM KARIŞTI : (

emrahk
Onursal Üye

Re: ALANSIZ OKUYANLAR İÇİN ÜNİVERSİTEDE ALAN İÇİ ALAN DIŞI N

Mesaj gönderen emrahk » 24 Kas 2011, 11:35

Sizin gibi alansız olarak okuyanlar için yeni düzenleme yapılacak ve alaniçi ve alandışı gibi kavramlar ortadan kalkacak. Sen örneğin sayısal puan ile öğrenci alan bir bölüm istiyorsan, sayısal ağırlıklı üniversite sınavlarına hazırlanacaksın, sözel istiyorsan da sözel olarak çalışacaksın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
melodi
Doktor

Mesaj gönderen melodi » 25 Kas 2011, 00:28

teşekkür ederim emrahk.valla hızır gibi yetişiyorsun sorunlarımıza.sağolasın. : )

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 26 Kas 2011, 15:04

Rica ederim...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ketebe

Mesaj gönderen ketebe » 11 Ara 2011, 03:33

:( Bu alan kalkma işi iyi mi oldu yoksa kötü mü oldu merak ediyorum?ben yabancı dil bölümünü seçecektim ama bunu gerçekleştiremedim.peki lise bitene kadar böyle alan seçemiyecek miyiz hiçbir dönem?lütfen acil cevap

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 12 Ara 2011, 09:59

Yabancı dil bölümü nasıl oluyor bilmiyorum ama diğerleri için iyi oldu bence. Mesela ben alansız okuyorum ama kimya biyoloji sevdiğim için onları seçmeli olarak seçip okuyorum. Ve üniversite sınavında da canım hangi bölümü isterse ağırlığı ona veririm ve böylece okuduğum bölüm önümde engel çıkarmaz. Senin de acaba ingilizceyi bu şekilde görmen mümkünmü acaba
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 14 Ara 2011, 15:27

Evet yabancı dil alanı da kaldırıldığı için, alansız okuyanlar, seçmeli ders olarak İngilizce seçip, ona çalışıp üniverste sınavına hazırlanabilirler. Tabi alansızların ilk önce ''ortak'' dersi bitmeli...

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön