Mazeret belgesi?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
SpiffyText
Çırak

Mazeret belgesi?

Mesaj gönderen SpiffyText » 28 Kas 2011, 22:37

8- Sınav Merkezini değiştirmek isteyenler geçerli bir mazeret belgesi ile irtibat bürosuna giderek sınav ili ekletebilirler Sınav ili eklendikten sonra öğrenci kendi numarası ve şifresiyle sisteme girerek eklenen sınav ilinin merkez veya ilçelerinden birini seçmek zorundadır. (Sınav merkezini daha önce Van ve İlçeleri olarak işaretleyen öğrencilerimiz bir irtibat bürosuna gitmeden ve mazeret belgesi sunmadan kendileri istedikleri sınav merkezini seçebileceklerdir.)

- Arkadaşlar bende sınav merkezini değiştireceğim(ilimi) ancak mazeret belgesi nedir? kayıt yaptırdıgım okulum bir işleme ihtiyacım olmadıgını söyledi mazeret belgesini hangi irtibat bürosuna götürecegim ve zorunlumu?

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: Mazeret belgesi?

Mesaj gönderen gülbeyaz » 29 Kas 2011, 07:30

SpiffyText yazdı:8- Sınav Merkezini değiştirmek isteyenler geçerli bir mazeret belgesi ile irtibat bürosuna giderek sınav ili ekletebilirler Sınav ili eklendikten sonra öğrenci kendi numarası ve şifresiyle sisteme girerek eklenen sınav ilinin merkez veya ilçelerinden birini seçmek zorundadır. (Sınav merkezini daha önce Van ve İlçeleri olarak işaretleyen öğrencilerimiz bir irtibat bürosuna gitmeden ve mazeret belgesi sunmadan kendileri istedikleri sınav merkezini seçebileceklerdir.)

- Arkadaşlar bende sınav merkezini değiştireceğim(ilimi) ancak mazeret belgesi nedir? kayıt yaptırdıgım okulum bir işleme ihtiyacım olmadıgını söyledi mazeret belgesini hangi irtibat bürosuna götürecegim ve zorunlumu?
mazaret belgesi, hani sınava 3 gün kalmıştır ve sen başka bir yerde, mesela başkabirilde olmak zorundasındır. bu durumda eğer mazeret belgesi alırsan istediğin okulda girersin.

SpiffyText
Çırak

Mesaj gönderen SpiffyText » 29 Kas 2011, 12:16

yani 2 aralıktan önce yaparsak mazeret belgesine filan gerek yok değil mi :)

-Ayrıca ben bilgilerimi güncelledim ama hala sınav irtibat merkezi eski ilim gözüküyor,bu nasıl değişecek?

SpiffyText
Çırak

Mesaj gönderen SpiffyText » 02 Ara 2011, 23:29

Arkadaşlar soruma yanıt alamadım o yüzden upluyorum,tüm işlemlerimi tamamladım bilgi düzenlemeden bulundugum ili değiştirdim ancak sınava gireceğim yer halen eski ilim görünüyor bu nasıl değişecek?

SpiffyText
Çırak

Mesaj gönderen SpiffyText » 26 Ara 2011, 00:49

Kimsenin konuyla ilgili bir bilgisi yokmu?

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön