YENİ KAYİT HAKKINDA ???

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

YENİ KAYİT HAKKINDA ???

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 30 Kas 2011, 21:11

selam arkadaşlar,
ben 23 ocak - 3 şubat tarihlerinde yeni kayit yaptiricam açik liseye ben antalyada yaşiyorum
benim bir ameliyat durumum var bunun için istanbula gidicem ve ameliyattan sonra bir süre istanbulda kalmam gerekicek benim merak ettiğim ben istanbulda kayit yaptirip derslerimi seçip ders kitaplarimi alip 2. dönem sonu sinavlarina bu süre zarfinda çalişabilirmiyim antalyaya geçtiğimdede kaydimi antalyadaki halk eğitime geçirebilir miyim şimdiden teşekkür ederim :)

kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Re: YENİ KAYİT HAKKINDA ???

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 01 Ara 2011, 08:21

bu konuda kimsenin bilgisi yok mu ?
kalan kredi:56 toplam kredi:136

emrahk
Onursal Üye

Re: YENİ KAYİT HAKKINDA ???

Mesaj gönderen emrahk » 01 Ara 2011, 10:16

Bunu aloegitim@meb.gov.tr adlı mail adresine sormanda fayda var. Artık kayıtlar Halk Eğitimlerde değil, semtinize en yakın liselerde yapılıyor ikametiniz neredeyse, orada kayıt olunabilir biliyorum ben. Eğer İstanbul'da ikamet etmiyorsanız, orada kayıt yaptıramazsınız sanıyorum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön