Alttan kalan derslerim
-
Alttan kalan derslerim
Lise 1 ve 2 yi okuyup açık liseye geçtim ama lise 1 de matematik dersim 1 düştü arkadaşım geçen sene kaydolmuştu bn gibi ve ortak derslerden 1 kere sınava girdi ve muaf oldu açık lisede sadece 1 kere girmişti sınava bnimde mi muaf olacak matematik dersim daha önce bir sitedede dedigim gibi yazıyordu tastikname ile kayt olduysan alttan dersin varsa 1 kere girdinmi muaf oluyorsunuz yazıyordu LÜTFEN CEVAP
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Alttan kalan derslerim
3 kez girmekle muaf olunuyor. Yani örgün lise de 2 kez geçemediğiniz dersleri 1 kez de AML de geçemezseniz muaf olursunuz.
Örgün eğitimde 1 kez geçemediyseniz, AÖL de 2 kez girdikten sonra muaf olursunuz...
Ben böyle biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltecektir...
Örgün eğitimde 1 kez geçemediyseniz, AÖL de 2 kez girdikten sonra muaf olursunuz...
Ben böyle biliyorum yanlışım varsa arkadaşlar düzeltecektir...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Re: Alttan kalan derslerim
Kesin birşey var ki, Matematik dersine sen 3 kere girip muaf olmayacaksın. Ama 1 kere mi, yoksa 2 kere mi girip muaf olacağın konusu kesin değil. Genelde 1 kere girip muaf olanlar lise 1'de iki sene üst üste kalmış olanlar oluyorm Sen 2 kere girip muaf olabilirsin gibi geliyor bana...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk