2,5 yılda mezun olmak ve askerlik

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

2,5 yılda mezun olmak ve askerlik

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 23 Ara 2011, 15:17

Açık liseye yeni kaydoldum. ilk defa sınava gireceğim. örgün eğitimde olmadı, sınıf geçemedim..
umarım açık lisede mezun olacağım. e bunu tabii ki herkes gibi en kısa sürede bitirmek istiyorum. yaşım 19 (yılbaşında :) ) birde 2,5 sene de bitirebilirsem max: 22 yaşımda mezun olabiliyorum fakat askerde sınavlara girebilirsem :( ki umarım girebilirim..
bu forumda asker de sınava giren oldu mu? kitapları nasıl aldınız? ders nasıl çalıştınız asker ocağı mağlum..
mezun olduktan sonra almanyada akrabalarımın yanında üniversiteyi tamamlayacağım.
okul için bir sorun olur mu? veya açık lise mezunu olduğum için kabül ederler mi?
bilenler varmı?
cevaplarınız ve hertürlü yorumlarınızı esirgemeyin..

açık lise konusunda herkese şans gerekiyor.. bol şanslar.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: 2,5 yılda mezun olmak ve askerlik

Mesaj gönderen kripton » 23 Ara 2011, 19:08

Askerlik konusunda benim bilgim yok. Açık lise yi bitirmek ile örgün lise bitirmek farklı değil. Aynı haklara sahibiz normal lise okuyanlarla. Herhalde bunu sorun yapmayacaklardır. Türkiyede istediği üniversiteye gitme şansı var açık liselilerin. Önemli olan çok çalışıp üni. sınavından iyi puan almak. Tıp bile okunur yani. SAna da başarılar umarım istediğin bölüme gidersin.
Resim

Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 24 Ara 2011, 18:46

kripton yazdı:Askerlik konusunda benim bilgim yok. Açık lise yi bitirmek ile örgün lise bitirmek farklı değil. Aynı haklara sahibiz normal lise okuyanlarla. Herhalde bunu sorun yapmayacaklardır. Türkiyede istediği üniversiteye gitme şansı var açık liselilerin. Önemli olan çok çalışıp üni. sınavından iyi puan almak. Tıp bile okunur yani. SAna da başarılar umarım istediğin bölüme gidersin.
anladım çok teşekkürler.
Umarım hiç bi engel olmaz ;). sonunda yavaş, yavaş yükselebiliyoruz ;).

Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 25 Ara 2011, 18:39

Arkadaşlar konu hala güncel. :)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön