Merhaba,
Arkadaşlar bu sene yapılacağı belli değil ama İnşallah yapılır. Bir şey sormak istiyorum, şimdi 87 kredim var. Ocak, Mayıs, Temmuz sınavlarından 25 er kredi alsam. Toplamda 30 kredim eksik olacak. Sınava girmeye hak kazanıyorum ama eğer 35 - 40 olursa giremiyor muyum sınava?
Ek Sınav Kredileri Hakkında..
Re: Ek Sınav Kredileri Hakkında..
Ek sınava girebilmek için 17 yaşını doldurman aölde en az 7 dönem okumuş olman ve eksik kredinin 30 yada daha az olması lazım.Yani giremiyorsunuz.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Ceros yazdı:Ek sınava girebilmek için 17 yaşını doldurman aölde en az 7 dönem okumuş olman ve eksik kredinin 30 yada daha az olması lazım.Yani giremiyorsunuz.
Teşekkürler. Herşey tutuyor yalnız 30 kredi hariç.. Kötü oldu.. Ama her sınavdan ortalama 25 alırsam olacak gibi. Veya 20 aldıysam bu sınavdan, öbür sınavlarda arayı kapatmam gerekecek.
Bir de sadece Ankara'da olmasının sebebi nedir? İstanbul'dayım, zor olacak benim için.
Geçmiş sınav sorularını çöz bol bol. 26 27 almaya bak daha rahat edersin. Ankarada olmasının sebebi her şehirde yapılcak kadar talep görmemesi sanırım onu tam bilmiyorum açıkcası Ankarada olması kötü hakikaten belki bende ek sınava giricem. Ankaraya gitmem gerekicek aynen :/.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Evet o çok kötü oldu ama bakacağız artık. Valla bu aralar pek çalışamadım ama 15 dersten 12 tanesini falan versem çok iyi olacak.. Toplam 23 tane zorunlu dersim var. Bunun 14, 15 tanesi sınava gireceğim dersler.Ceros yazdı:Geçmiş sınav sorularını çöz bol bol. 26 27 almaya bak daha rahat edersin. Ankarada olmasının sebebi her şehirde yapılcak kadar talep görmemesi sanırım onu tam bilmiyorum açıkcası Ankarada olması kötü hakikaten belki bende ek sınava giricem. Ankaraya gitmem gerekicek aynen :/.

Geçmeye bak, zorunlu dersleri ya geçmek yada muaf olmak zorundasın muaf oluncada o dersin kredisini alamıyorsun ozamanda zorunlu dersleri bitirsen bile 192yi tamamlaynca mezun olamazsın böylelikle dönem uzar.
bol şanslar sana =))

-
ek sinava girebilmek icin malum 30krediden fazla kalmamasi gerekir zorunlu derslerden gecemiyeceginizi dusundugunuz dersleri 2 kez alin ucuncuye ek sinava birakin ki ek sinava girmeye hak kazana bilesiniz.
Ceros arkadaşımız açıklama yapmış ama bir düzeltme yapayım cevabına. Ek sınav yapılırsa, en az toplam dönemi 8 olanlar başvurabiliyor, 7 değil...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk