Merhaba Mesleki açık lise son sınıftayım haliyle hafta içi 5 gün staja gidiyorum. Normal okul açıldıgı hafta bende staja başladım.
Staja zorunlu olarak kaç gün gitmem gerek ? Bi süre sonra bırakıp unıversıteye hazırlanmak ıstıyorum cunku
Son sene Staj
Re: Son sene Staj
benm bildiğim meslek lisesinde 2 gün okul 3 gün staj olur. amameslek lisesinde okuyan arkadaşlar daha iyi yardımcıolur tabikioguzz yazdı:Merhaba Mesleki açık lise son sınıftayım haliyle hafta içi 5 gün staja gidiyorum. Normal okul açıldıgı hafta bende staja başladım.
Staja zorunlu olarak kaç gün gitmem gerek ? Bi süre sonra bırakıp unıversıteye hazırlanmak ıstıyorum cunku
Staj olarak bildiğimiz dersin adı, "İşletmelerde Beceri eğitimi"dir ve kredisi 24'tür. Bu da, haftada 3 gün eder. Senin de resmi staj süren haftada 3 gündür...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
ben bildiğim yani bizim okulda staj olayı biraz farklı insanlar başka işlerde çalıştığı için ve işlerini değiştiremeyeceği için ya okulda yapıyorlar yada sadece dosyayı alıyorlar..
Noxx, senin dediğin "naylon staj" ve okuldaki hocaların toleransına kalmış bir durum. Her okulda, öğrenci bu şekilde staj göremez...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk