Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Arasındaki Fark Nedir?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
senininternetin
Acemi

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Arasındaki Fark Nedir?

Mesaj gönderen senininternetin » 24 Oca 2012, 03:10

Sorumu açık bir şekilde açıklıyım;

Ben şimdi ilk dönem sınavlarına kayıt yaptırıp, sınavlara girdim. Ve 2.dönem sınavlarınıda giricem. bunun için kayıt yenilemem gerekiyormuş. Açık lise resmi sitesine bakınca

2011-2012 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem yeni kayıt işlemleri. 23 Ocak-03 Şubat 2012
2011 - 2012 Eğitim-Öğretim yılı II. dönem kayıt yenileme işlemleri. 20 Şubat- 09 Mart 2012

ben şimdi yeni kayıt tarihindemi kayıt yaptırıcam. yoksa 20 şubat 9 mart tarihleri arasında sadece kayıt yenilemeye mi gidicem. Bir de bu kayıt yenileme 15 tatile geldi okullar açık olur mu?

cedric
Doktor

Re: Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Arasındaki Fark Nedir?

Mesaj gönderen cedric » 24 Oca 2012, 06:15

Yeni kayıtta sadece yeni kayıt veya öğrencilik durumu aktif olmayan silik olanlar kayıt yaptırıyor. Sen zaten ilk dönem sınavından önce yeni kayıt yaptırmışsın. Bu durumda senin öğrencilik durumunun aktif devam etmesi için ve 2. dönem sınavlarına girmek için 20 Şubat- 09 Mart 2012 tarihleri arasında KAYIT YENİLEME yaptıracaksın. O tarihlerde okullar açılacağı için sıkıntı olmaz

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 24 Oca 2012, 12:33

cedric yazdı:Yeni kayıtta sadece yeni kayıt veya öğrencilik durumu aktif olmayan silik olanlar kayıt yaptırıyor. Sen zaten ilk dönem sınavından önce yeni kayıt yaptırmışsın. Bu durumda senin öğrencilik durumunun aktif devam etmesi için ve 2. dönem sınavlarına girmek için 20 Şubat- 09 Mart 2012 tarihleri arasında KAYIT YENİLEME yaptıracaksın. O tarihlerde okullar açılacağı için sıkıntı olmaz

cedric merak ettiğim birşey var ben antalya kaşta yaşiyorum ve kaydımı dün yaptirdim 20 Şubat- 09 Mart 2012 tarihlerinde ameliyat için istanbulda olucam kayıt yenilemeyi ordan yapabilir miyim ???
kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 24 Oca 2012, 12:37

AÇIK ACEMİ yazdı:
cedric yazdı:Yeni kayıtta sadece yeni kayıt veya öğrencilik durumu aktif olmayan silik olanlar kayıt yaptırıyor. Sen zaten ilk dönem sınavından önce yeni kayıt yaptırmışsın. Bu durumda senin öğrencilik durumunun aktif devam etmesi için ve 2. dönem sınavlarına girmek için 20 Şubat- 09 Mart 2012 tarihleri arasında KAYIT YENİLEME yaptıracaksın. O tarihlerde okullar açılacağı için sıkıntı olmaz

cedric merak ettiğim birşey var ben antalya kaşta yaşiyorum ve kaydımı dün yaptirdim 20 Şubat- 09 Mart 2012 tarihlerinde ameliyat için istanbulda olucam kayıt yenilemeyi ordan yapabilir miyim ???
Sen yeni kayıt yaptırdığın için kayıt yenileme yapmana gerek yok.
Bundan sonra ki dönemlerde kayıt yenileme yaptıracaksın ablacım. ;)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
AÇIK ACEMİ
Doktor

Mesaj gönderen AÇIK ACEMİ » 24 Oca 2012, 13:17

teşekkür ederim canım saol :=)
kalan kredi:56 toplam kredi:136

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 24 Oca 2012, 13:32

:)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön