Yeni Kayıt Oldum Yardım
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Yeni Kayıt Oldum Yardım
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
ben açık liseye dün kayıt oldum orada bir sayfa elime geçti orada okul numaram şifrem ve diğer bilgiler var.şifre ile siteye giriş yaptım ama kabul etmedi şimdi benim sorum
1-ne zaman siteye girerim yada ne zaman aktif öğrenci olurum
2-kitapları ne zaman alırım
3-öncelik olarak hangi konulara çalışmam lazım
4-ortak derslere mi ? yoksa seçmeli derslere ağırlık vermem lazım
Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler .
ben açık liseye dün kayıt oldum orada bir sayfa elime geçti orada okul numaram şifrem ve diğer bilgiler var.şifre ile siteye giriş yaptım ama kabul etmedi şimdi benim sorum
1-ne zaman siteye girerim yada ne zaman aktif öğrenci olurum
2-kitapları ne zaman alırım
3-öncelik olarak hangi konulara çalışmam lazım
4-ortak derslere mi ? yoksa seçmeli derslere ağırlık vermem lazım
Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Re: Yeni Kayıt Oldum Yardım
Merhaba, hayırlı olsun, ayrıca foruma da hoşgeldin;
1) Sana verilen "öğrenci no" ve "şifre" ile şimdi de giriş yapabilmelisin. İlk kez kaydolan öğrencilere, içinde "+" veya "-" gibi sembollerin de olduğu bir şifre veriliyor. Bunları doğru girdiğinden emin olmalısın.
2) Öğrencilik 1 ila 1.5 ay içinde aktif oluyor. Ama duruma ve görevlilerin sorumluluğuna göre 1 haftada bile aktif olunabiliyor. zaman gösterir bunu. Aktif olunca, hangi dersleri seçmen gerektiği görünecek ve ona göre seçip, kaydolduğun liseden kitaplarını alırsın.
3) Dersi seçip, kitap aldığında, kitaptaki belli ünitelerden değil, tüm kitaptan sorumlu olacağım için, aldığın her kitabı sonuna kadar çalışmalısın. Örneğin "Dil ve Anlatım 1" yazan dersin tümünden sorumlu olursun.
4) Ortak derslere öncelik vermelisin. Aktif olunca öğrenci sisteminde "zorunlu dersler" bölümü açılacak ve orada senin zorunlu, yani ortak derslerin görünecek. Sen bu dersleri her dönem seçip, sınavına gireceksin...
1) Sana verilen "öğrenci no" ve "şifre" ile şimdi de giriş yapabilmelisin. İlk kez kaydolan öğrencilere, içinde "+" veya "-" gibi sembollerin de olduğu bir şifre veriliyor. Bunları doğru girdiğinden emin olmalısın.
2) Öğrencilik 1 ila 1.5 ay içinde aktif oluyor. Ama duruma ve görevlilerin sorumluluğuna göre 1 haftada bile aktif olunabiliyor. zaman gösterir bunu. Aktif olunca, hangi dersleri seçmen gerektiği görünecek ve ona göre seçip, kaydolduğun liseden kitaplarını alırsın.
3) Dersi seçip, kitap aldığında, kitaptaki belli ünitelerden değil, tüm kitaptan sorumlu olacağım için, aldığın her kitabı sonuna kadar çalışmalısın. Örneğin "Dil ve Anlatım 1" yazan dersin tümünden sorumlu olursun.
4) Ortak derslere öncelik vermelisin. Aktif olunca öğrenci sisteminde "zorunlu dersler" bölümü açılacak ve orada senin zorunlu, yani ortak derslerin görünecek. Sen bu dersleri her dönem seçip, sınavına gireceksin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Hocam Kayıt Olduktan sonra bir kağıt teslim aldım kağıdın üzerinde öğrenci numaram ve şifrem vardı hatta oradaki görevli numaramı girdi çektiği resmi bile ekledi
numara bu:2112604527 eksik felan mı acaba ?
numara bu:2112604527 eksik felan mı acaba ?

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Öğrenci numaran yanlış değildir büyük ihtimal, gördüğüm kadarıyla, herkes gibi 10 haneli. Şifreni yanlış giriyorsun büyük ihtimalle...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
şifrede de yanlışlık yok okuldan aldığım kağıtta yazan şifreyi giriyorum. Acaba Okula Gitsem Sorsam Olurmu Yoksa Biraz daha beklemelimiyim belki kayıt a felan geçmedi ise ???

MEZUN
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
bende pazartesi günü yeni kayıt oldum eve gelince hemen yazdim girdim senin şifrende bir sorun var galiba
kalan kredi:56 toplam kredi:136
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
şükür sonunda giriş yapabildim . galiba sistemde bir sorun vardı dün.şuan girebiliyorum ön kayıt öğrencisi olarak gözüküyorum
aktif olduğu günleride görürüz inşallah 

MEZUN
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
hackerandkoch yazdı:şükür sonunda giriş yapabildim . galiba sistemde bir sorun vardı dün.şuan girebiliyorum ön kayıt öğrencisi olarak gözüküyorumaktif olduğu günleride görürüz inşallah

kalan kredi:56 toplam kredi:136
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:

MEZUN