yanlış yatan paraların üstüne su içmeli

Herşey serbest...
ferda_efsa
Uzman

yanlış yatan paraların üstüne su içmeli

Mesaj gönderen ferda_efsa » 03 Şub 2012, 19:35

bende bi kez yanlış para yatırmışım ben diğil ordaki görevli meb yerine sağlık bakanlığına yatırmış bende hiç dekonta bakmadım saat 4 gibi yatırdım aracım olmadığı için halk eğitime gitmeyi erteledim,gittim kaydımı yapmıyor parar yatır ben burdan görüyom diyomm halada dekonta bakmayı akıl edemiyorum çağrı merkezini aradım demezi sen o parayı yatırsınve o sınava girdin görünüyor yapmayın etmeyin dedimse olmadı kalktım oza manlar birde kayıtlar 40 lira vermediler paramı o dekontu iadeli ankaraya mı yollamadım telefonlarda çağrı merkezlerine kontörlermi harcamadım ve bi süre sonra tabi aradan 2 yıl geçince açık lise sitesinde yanlış yatan paraların iadesi vardı ve istemden sorguladığımda alacak paran var dyor bankaya gidiyorum banka yok diyorr canım sıkılıverdi posta param kontörlerim hep boşunaydı bende pes ettim kayıtlar 20 lira uğraşmayın bence dahah cepten yiyor siz isbat edene kadar kayıt süreleri geçiyor onlar dahah size dönmüyor birde bu sene KAYITLARA ZAM GELDİ DENİLİYOR NE DERECE DOĞRU 50 LİRA FİLANMI OLDU

can91
Yardımcı Asistan

Re: yanlış yatan paraların üstüne su içmeli

Mesaj gönderen can91 » 04 Şub 2012, 16:10

kayıt paraları 25 lira 20 lirası açık liseye 5 lirası kaydı yaptırdıgın halk egitime yada okula gidiyor
29.09.2014
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: yanlış yatan paraların üstüne su içmeli

Mesaj gönderen Doçent » 04 Şub 2012, 16:54

evet 20 tl ama bagış için kayıt yaptırdım lise benden 10 tl almıştı sanırım yine aynısı olcak :roll:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Serbest Kürsü” sayfasına dön