İlgilenen Arkadaşlara

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

İlgilenen Arkadaşlara

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Şub 2012, 16:56

Arkadaşlar malum ben bu yıl açık liseye kayıt oldum. fakat sayfamda ne ders seçme işlemi var nede kitap bilgileri felan EKSİK OLAN BÖLÜMLERİ SÖYLERSENİZ ONA GÖRE OKULA GİDECEM. Adminlerimiz Ve Arkadaşlarımız Yorum Ve Yönlendirme Yaparlarsa Sevinirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Re: İlgilenen Arkadaşlara

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 17:08

Ders seçme işlemi öğrencilerinde kayıtlarını yeniledikten bir süre sonra çıkar. Aöl'ün haber sayfasında yazar zaten. Merak etme daha zaman var yani. O gördüğün zorunlu derslerde Dil ve Anlatım dersi dışında geçmen veya muaf olarak vermen gereken derslerdir.Herşey tam yani bir eksik yok. Sen şimdiden derslere çalışmak istiyorsan geçmiş sınav soruları ve online testler çöz.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Şub 2012, 17:25

hocam yani kitapları ta kayıt yenilemeye kadar alamayacak mıyım . bide kayıt yapan hoca sen önümüzdeki kayıt yenileme işlemini yaptırmana gerek yok dedi ama ?
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 17:30

MAlesef ders seçimi işlemi olmadan kitapları alamıyoruz. Yeni kayıt yaptıranların kayıt yenileme yapmasına gerek yok zaten öğrencilik durumun aktif. Aöl'ün sayfasından ders kitaplarını bilgisayarına indirerek çalışabilirsin ama.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Şub 2012, 17:42

hackerandkoch yazdı:hocam yani kitapları ta kayıt yenilemeye kadar alamayacak mıyım . bide kayıt yapan hoca sen önümüzdeki kayıt yenileme işlemini yaptırmana gerek yok dedi ama ?
Bazı halkeğitimler kitap konusunda çok rahatlar. Örneğin ben bulunduğum şehirde istediğim zaman halkeğitime gidip oradaki kitap odasına giriyorum ve istediğim kitapları alıyorum. YAni daha ders seçimi yapmadan seçmeyi düşündüğüm derslerin kitaplarını alıyorum. Zaten kitap odasında kimse olmuyor. Sen burada ne yapıyorsun diyen de olmuyor. Kısacası sen de bulunduğun yerde halkeğitime bi gidip bak belki alma şansın olabilir.
Resim

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 06 Şub 2012, 17:47

herşey sırayla öğrenirsin zamanla :mrgreen:yapman gereken en önemli şey AÖL sitesini sürekli takip etmen tabi burayada bakmanda çok fayda var arkadaşım :wink:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Şub 2012, 17:53

peki hocam ben lise 2 nin sonunda okuldan dersler yüzünden atıldım :D
toplam dönemim 7 yazıyor ya şuan aöl de 1 dönemi okuyor yazıyor Yani toplam dönem 7 aölde okuduğu dönem 1 yazıyor 7+1:8 mi yoksa 6+1:7 mi ??
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 17:58

Lise 2nin sonunda atıldıysan eger 4 dönem eder 1 dönemde aöl'den suan ki dönem yani 5 sistemden bir sorun var sanırım şuan herkesin dönemi olması gerekenden 2 fazla. kredin fena değil eğer çalışırsan ve temmuz sınavlarınada girersen 2013 temmuzunda bile bitirebilirsin.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Şub 2012, 18:03

peki hocam bu 7 dönem yazıyorya düzelirmi düzeltiği vakit kredide bir düşme söz konusu mu ?
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 18:05

Hepimiz düzelceğine inanıyoruz. :D kredilerde bir problem yok. Yeni bir problem çıkmadığı sürece kredilerde bir düşme yaşanmaz merak etme.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Şub 2012, 18:09

peki hocam yani kayıt yenileme zamanına kadar kitapları alamıyorum galiba ?
alan kredisi bahsettiğiniz temmuz ayına kadar tamamlanır mı ?
son olarak öğrenci kimliğini ne zaman almam lazım ?
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 18:20

Evet alamıyoruz.
Eğer derslerinde başarı gösterirsen yani ortalama her sınavdan 25 kredi alırsan mezun olabilirsin ama temmuz sınavına 17 yaşı tamamlamış kişiler girebilmektedir. Eğer yaşın tutmuyorsa temmuz sınavlarına giremeyecğin için mezuniyet süren uzar.
Öğrenci kimliğini halk eğitim merkzine gidip alabiliyorsun sınavlardan önce al derim sınavda bir problem çıkmaması için.

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Şub 2012, 18:36

Yaşım 19 Temmuzdaki sınavlara girerirm allah izin verirse. bu hafta içinde gidip bir sorayım kimlik çıkmışmı diye Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim Efendim
Resim
MEZUN

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Şub 2012, 18:47

Ozaman girersin.Rica ederim. =))

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 09 Haz 2012, 05:25

:lol:
Resim
MEZUN

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön