MEZUNİYET

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
karamanli
Çırak
İletişim:

MEZUNİYET

Mesaj gönderen karamanli » 09 Şub 2012, 00:23

2. Açık Öğretim Lisesi Alansız Öğrenci Mezuniyet Şartları
(Öğrenimlerine Alansız (Alan Yok) devam edenler.)
Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava gitmiş olması,

MEZUN OLMAK İCİN GEREKEN SARTLAR YALNIZ BEN 97 DE KAYIT OLDUGUM SENE SECMİŞİM AMA SINAVA GİRMEMİŞİM ( BU ZAMAN SONRA OKUMAK AKLIMA GELDİDE NEYSE) MUAF GÖRÜNÜYORUM DİL ANLATIM DERSİNDEN ŞİMDİ BEN NASIL MEZUN OLCAM.

SON 19 İNŞALLAH ARALIK 2013 TE NEZUN

emrahk
Onursal Üye

Re: MEZUNİYET

Mesaj gönderen emrahk » 09 Şub 2012, 11:39

Sanırım yıllar sonra tekrar kayıt oldunuz ve dil ve Anlatım dersi zorunlu derslerde değil, muaf derslerde görünüyor. Eski sistemde Dil ve Anlatım'dan muaf olunuyormuş demek ki. Siz TC kimlik no ve öğrenci numaranızı da ekleyip, aloegitim@meb.gov.tr adresine "ben eski açık lise sisteminde okurken Dil ve Anlatım'dan muaf olmuştum, yeni sistemde muaf olunamaz, mutlaka başarılmalı deniyor. Ne yapmalıyım" derseniz cevap gelecektir. Eğer size başarılmak zorunda derse, ders seçimi yapılacağı zaman, Dil ve Anlatım dersini tekrar seçebilirsiniz, muaf dersler de tekrar seçilebiliyor. Sorun olmaz kısaca...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

karamanli
Çırak
İletişim:

Re: MEZUNİYET

Mesaj gönderen karamanli » 09 Şub 2012, 12:16

orayada yazdım dün bakalım ne cevap gelecek
SON 19 İNŞALLAH ARALIK 2013 TE NEZUN

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön