YGS
Re: YGS
hangi yayınlar çzdüğün kitap canım bende konu anlatımlı soru bankası felan almayı düşünüyorum da ?
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Hmm iki ünlü yayın biliyorum bunları fem almayı düşünüyordum ben sen tavsiye ediyor musun ?
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Ben de bu sene tekrar YGS'ye gireceğim ve çalışmayanların grubundanım. Belki halihazırda üniversite okuduğum için rahatım biraz da, ama yine de iyi bir puan almak istiyorum. Tek sorunum Tarih gibi duruyor önümde. Geçen sene aklımda birşeyler vardı tarihle ilgili ama bu sene hepsi uçup gitmiş... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Sırf kendini denemek için mi giriyorsun tekrar sınava ? Yoksa üniversiteyi bitirmek üzeresinde tekrar bir üniversite daha mı okuyacaksın ?
Nerdee, daha 1. sınıfım. Yani 3 sene daha var önümde
Kendimi denemek için değil aslında, daha güzel bir bölümü kazanırsam ona giderim diye düşündüm. Ama pek ümidim kalmadı son zamanda, bu sene okul puanım yarıya düşecek üniversite okuduğum için vs.. gibi dezavantajlarım da var. Ama yine de gireceğiz bakalım ne olacak..

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk

İstanbul Üniversitesi Coğrafya okuyorum ama açık.
Bölüm güzel, üniversite şahane, fakülte kötü, şartlar ağır... 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Hmm evet güzel bir üniversite puanları düşük değil yani açıktan olunca mı farklı oluyor artık. Açıktan olunca sadece sınavlaramı giriyorsun yine aynı lisedeki gibi ? çok mu soru soruyorum ? babam pasta yapmayı nerden öğrendi ?

Puanları düşüktü bu yıl. Kontenjanlı bölümler olduğu için hep düşük olamayacağı açık. İleride yükselecektir puanlar. Evet okula devam etme şartı yok. Sınavları İstanbul Üniversitesi'nde yapılıyor, yani AÖL gibi her şehirde değil. Fakülte kötü derken, çok ilgisiz ve para düşkünü açıkçası. Ben de yalan yok...
Duymasınlar atarlar okuldan valla. 

Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Valla tabir-i caizse eşşek gibi çalışıyorum mesaim sabah namazıyla başlayıp 11-12.30 arası bitiyor. Uykusuz yorgun bitkin berbat görünmeme rağmen çalışmaya devam ediyorum. Bilindiği üzere zaten 8 hafta yani 2 ay kala ben karar verdim böyle bir şeye şimdi de 6 haftam kaldı.
Dil ve anlatım bitti sayılır,
Felsefe grubunu okuyup geçiyorum çünkü soru tipleri hep paragraf ve cevap zor olsa da paragrafın içinde,
Matematiği çok anlamadığım için zor ilerliyorum henüz OBEB-OKEK konusundayım,
Geometrim iyi olduğu için ilk konulara baktım geçtim soruları çözdüm bir de daha çok kuralların üzerinde durdum tabi çok ilerleme yok 2. Haftam olduğundan,
Tarihe bazı sorunlarımdan dolayı geçmedim aklımda kalamazdı bu durumda son haftalara doğru "kripton"un önerdiği ekolhoca'dan video izleyip aklımda kalmasını kolaylaştıracağım çünkü okuyunca anlamadığım tarih video izleyerek aklıma kazındı,
Coğrayanın ilk konusu bitti 5 test çözdüm. Bu kadarrr .))
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İstediğimiz hayırlısıyla olsun inşallahhh (aminNnNN)
Dil ve anlatım bitti sayılır,
Felsefe grubunu okuyup geçiyorum çünkü soru tipleri hep paragraf ve cevap zor olsa da paragrafın içinde,
Matematiği çok anlamadığım için zor ilerliyorum henüz OBEB-OKEK konusundayım,
Geometrim iyi olduğu için ilk konulara baktım geçtim soruları çözdüm bir de daha çok kuralların üzerinde durdum tabi çok ilerleme yok 2. Haftam olduğundan,
Tarihe bazı sorunlarımdan dolayı geçmedim aklımda kalamazdı bu durumda son haftalara doğru "kripton"un önerdiği ekolhoca'dan video izleyip aklımda kalmasını kolaylaştıracağım çünkü okuyunca anlamadığım tarih video izleyerek aklıma kazındı,
Coğrayanın ilk konusu bitti 5 test çözdüm. Bu kadarrr .))
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İstediğimiz hayırlısıyla olsun inşallahhh (aminNnNN)
Hee tamam kaptım olayı ben.
Ama zor oluyordur yani lise hadi tamam kolayda üni. dışardan zor gibi. Atarlar mı atarlar
öğrencinin biri dekan hakkında yorum yaptığı için 1sene kaybetti gitti. Arkanı kolla
--
Duygu maşşallah sana valla
azmine hayran kaldım. Ama eminim ki emeğinin karşılığını alacaksın. 

--
Duygu maşşallah sana valla

Evet, bizim okul bayılır öğrenci atmyr. Zor olmaz mı, bir de okuyan arkadaşlarımıza sor, bir sorarsın bin ah işitirsin. Duygu, inşallah kazanırsın bu tempoda...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Sağol ceren .) Rabbim herkese nasip etsin çalışma azmi.. Bana halâ az geliyor aslında .(Ceros yazdı: --
Duygu maşşallah sana vallaazmine hayran kaldım. Ama eminim ki emeğinin karşılığını alacaksın.
Ben pek bi emin değilim ama hakkımızda hayırlısı şu saatten sonra. Eğer YGS bu sene olmazsa seneye bol vakitli ce daha çok çalışırım. Tabi bu seneye alıştırdım kendimi inşallah olur gözüm yükseklerde .)
Aslında ek işler de var bu sırada en başta bu sene ehliyet kursu Allah nasip ederse.. Sonra resimde süperimdir bununla ilgili gerekli koşuşturmacalar başlayacak.. Çok işim var çooookk .)
inşallah .) Tempom fazla düşük geliyor bana. Halâ çok eksiğim var.emrahk yazdı:Duygu, inşallah kazanırsın bu tempoda...
4 yıl birde çekilir dert değil. Allah kolaylık versin yani. Benim lise hayatım böyle geçti ama inş. üniversiteyi örgün okuyacağım.
Duygum sen de mi açık düşünüyorsun yoksa örgün mu okuyacaksın ?
Duygum sen de mi açık düşünüyorsun yoksa örgün mu okuyacaksın ?