aöl mi maöl simi
-
- Acemi
aöl mi maöl simi
arkadaşlaar bilenler bilgilendirsinler 35 yaşında okumaya kararverdim ama açık öğretim lisesinemi yoksa meslek açıköğretim lisesinemi yazılıyım. bana bu konudaki düşünce ve fikirlerinizi yazarmısınız.
Re: aöl mi maöl simi
Aöl'ü 2.5 yılda bitirebilirsin ama mesleki açıköğretimin 3yıl mecburi yüzyüze eğitimi var. Ayrıca bu eğitim okulun 2.senesinde başlıyor yani 4sene eder.Ama okul bitince meslek sahibi olup çalışmak istiyorum diyorsan maöl okumalısın. Bana sorarsan aöl okuman daha iyi olur.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
bencede AÖL oku hem zamandan kazanırsın hemde senin için başarmak daha kolay olur 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Buna sen karar vereceksin ama ben aol de okuyorum ve gayet memnunum. Yüzyüze eğitim yok evde çalış sınava gir 2.5 yılda bitir.

- sonerkeser1
- Asistan
aöl bana sorarsan bende aöldeyim hem rahat hem kısa sürede mezun olup üniversiteye girebilirsin tabi azmine bağlı olarak sınavları geçmek sana kalmış 

Bin Handan Yüz Kaleden Geçersinde Bir Ufacık Gönülden İçeri Giremezsin..
-
- Acemi
arkadaşlar bilgilerinize ve fikirlerinize çok teşekkür ederim karar vermeme yardımcı oldunuz. Bu arada bir sorumdaha var bunuda cevaplarsanız aöl nin matamatiğinin çokzor oldugunu maöl nin mat. kolay diyorlar sizler bilirsiniz gerçekten böyle dersler arasında fark varmı.Sakın dersten korktugumu sanmayın benkararımı verdim aöl yazılacam sadece duydugum dogrumu bilmek istedim. CEVAP BEKLİYORUM.

Ben maol ün matematiği nasıldır bilmiyorum ama aol deki tecrübemi paylaşayım.
Ben mat 1 i 3. sınavda ancak geçtim. Tabi bunda sınava tam çalışmadan girmemin de etkisi oldu. 2. sınava çalışmadım ama 3. sınavda geçtim.
Mat 2 yi ise çok sıkı çalıştım. ekol hoca sitesinden ve fem yayınlarının öss hazırlık kitabından destek ile çalıştım. Ve ilk sınavda 75 ile geçtim. Yani iyi çalışırsan oluyor.
Tabi kişiye göre değişir durum. Ben matematiği çok anlamamama rağmen durum bu.
Ben mat 1 i 3. sınavda ancak geçtim. Tabi bunda sınava tam çalışmadan girmemin de etkisi oldu. 2. sınava çalışmadım ama 3. sınavda geçtim.
Mat 2 yi ise çok sıkı çalıştım. ekol hoca sitesinden ve fem yayınlarının öss hazırlık kitabından destek ile çalıştım. Ve ilk sınavda 75 ile geçtim. Yani iyi çalışırsan oluyor.
Tabi kişiye göre değişir durum. Ben matematiği çok anlamamama rağmen durum bu.

ben mat 1 den girdim o kadar zor değil çalışmadan 2 soruyla kaçırmışım dmekki çalışsaydım geçececektim
ayrıca muaf olabiliyosun 3 sınavın sonunda dert etme mateyi 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Evet seni zorlarsa muaf olabilirsin ben de Matematik'ten 40'la kaldım geçemedim diye üzülürken şimdi iyi ki de geçememişim diye seviniyorum