ingilizce
ingilizce
merhabalar ben ingilizce 2 den muaf olacagim sanirim ingilizce 1 den 8 e kadar zorunlu
En son lilas tarafından 27 Şub 2012, 19:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Re: ingilizce
Evet hepsinden muaf olmaya kalkarsan mezun olman çoook uzar. Çalışıp geçmeye çalışmak en mantıklısı. Kurtuluş yok yani.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
ingilizce hiç anlamadigim bi ders birde 1.5 yaşinda oglum var onunla ders çalişmak oldukça zor hiç başka seçenegim yok mu 

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
ING 4E KADAR KOLAY CALISIRSAN YAPARSIN EMIN OL.BENIMDE 3 YASINDA OGLUM VAR BEN GECE CALISIYORUM GENELDE ING 5 E KADAR RAHAT GECTIM AMA 6 7 8 COK ZOR.BNCE 4 E KADAR CALISIP GECMEYE BAK 6 7 8 DE MUAF OLURSUN
Evet 5e kadar okadar zor değil 6-7-8 i bilmiyorum ama dogal olarak daha zor olacaktır. internetten ekolhoca dan çalışabilirsin çoğu kişi ordan çalışarak geçmişler. Belki sanada yardımcı olur.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
teşekkürler arkadaşlar deneyecegim ekolhoca dedigin yeri umarim banada yardimi dokunur