Ygs barajı hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ferda_efsa
Uzman

Ygs barajı hakkında

Mesaj gönderen ferda_efsa » 21 Şub 2012, 03:54

kaç oldu yazdım bazı arkadaşlara yanıt vermedi duyan varsa sesimi cevap versin bi ygs de barajı geçince açık öğretimde 6 yedi bölüm var 4 yıllık sözel birde bu bölümler onları tercih edebiliyoruz sormak istediğim şu ygs barajı aşılıpta lysde sözel olan lys 4 ve 5 e girdiğimizde biz bir adım önde oluyomuyuz tercihlerde yoksa sadece ygs yi geçipp köşeyi dönüyomuyuz artısı varmı tercihte lys önceliği oluyomu olmuyomu

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: imdattt diyom duyan yok

Mesaj gönderen Doçent » 21 Şub 2012, 04:16

gerçekten bilgim olsa vercem de :roll:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Yns
Uzman

Re: imdattt diyom duyan yok

Mesaj gönderen Yns » 21 Şub 2012, 04:28

ferda_efsa yazdı:kaç oldu yazdım bazı arkadaşlara yanıt vermedi duyan varsa sesimi cevap versin bi ygs de barajı geçince açık öğretimde 6 yedi bölüm var 4 yıllık sözel birde bu bölümler onları tercih edebiliyoruz sormak istediğim şu ygs barajı aşılıpta lysde sözel olan lys 4 ve 5 e girdiğimizde biz bir adım önde oluyomuyuz tercihlerde yoksa sadece ygs yi geçipp köşeyi dönüyomuyuz artısı varmı tercihte lys önceliği oluyomu olmuyomu
AOF için YGS puan türlerinden tercih yapılıyor.LYS puan türlerinden tercih yapacaklar için YGS'nin etkisi var ama YGS'den tercih yapacaklar için LYS'nin bir etkisi yok puan açısından.

Yani LYS yapman YGS puanını artırmayacak.

Ama öncelik gibi bir olay var mı yok mu o konuda bilgim yok...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Ygs barajı hakkında

Mesaj gönderen kripton » 21 Şub 2012, 06:17

ferda benim de hiç bilgim yok maalesef
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön