Teşekkür ederim abicim. Aynen kardeleninki gibi bir dilimde senin olsunemrahk yazdı:Yağmur tebrik ederim ben de. Pastadan bir dilimde bana...

Teşekkür ederim abicim. Aynen kardeleninki gibi bir dilimde senin olsunemrahk yazdı:Yağmur tebrik ederim ben de. Pastadan bir dilimde bana...

Ayşe qüL yazdı:Ellerine sağlık Cnm çok güzel görünuyo ve mezun olanları tebrik ediyorum darısı tüm okuyanların başına ÇOK MUTLUYUM SINAV SONUCUM BEKLEDİĞİMDEN DE İYİİ

TŞK EDİYORUMYağmur damlaları yazdı:Ayşe qüL yazdı:Ellerine sağlık Cnm çok güzel görünuyo ve mezun olanları tebrik ediyorum darısı tüm okuyanların başına ÇOK MUTLUYUM SINAV SONUCUM BEKLEDİĞİMDEN DE İYİİ

Ooo harikasın Ayşe Gül başarılarının devamı inşaallah.
Teşekkür ediyorum bende.

Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın
  Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın   

pasta harika görünüyo
 pasta harika görünüyo   yağmurcum tebrikler darısı bizim başımıza artık
 yağmurcum tebrikler darısı bizim başımıza artık 
 zehirlenmeyiz dime
  zehirlenmeyiz dime   

Darısı başımıza
 Darısı başımıza   Koca bir dilim pastada ben istiyorum
  Koca bir dilim pastada ben istiyorum  
intrepid25 yazdı:Tebrikler yağmur damlaları aramıza hoş geldinYağmur damlaları yazdı:MEZUNİYETİMİZ ARTIK RESMİLEŞTİĞİNE GÖRE, BİR PASTAYI HAKETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM...
AFİYET OLSUN.
Not/Henüz mezun olmamış veya geçen dönemlerde mezun olmuş arkadaşlarımıza yetecek kadar var

GüListaN yazdı:Bütün mezunlarımızı tebrik ederiiim.. Darısı başımıza.. (:
Pastadan bi dilimde ben alayımzehirlenmeyiz dime

çok teşekkür ediyorum ince bir dilim istemiştim neredeyse pastanın yarısını vermişsin.
  çok teşekkür ediyorum ince bir dilim istemiştim neredeyse pastanın yarısını vermişsin.