sınav sonucu

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
birgulkoksal

sınav sonucu

Mesaj gönderen birgulkoksal » 24 Şub 2012, 08:06

arkadaşlar ben sınavda ingilizce 8den sorumluydum. alanım yabancı dil. ama görevli öğretmenler bana ingilizce alan 8i yapmak zorundasın dediler kağıtta ingilizce 8 yazdığı halde. bende onlara güvenip ingilizce alan 8i yaptım ve alan dersimden kaldım bu yüzden sorulardan %100 emin olduğum halde. ingilizcem çok iyidir kalmam imkansız. bunu nasıl düzeltebilirim bunu düzeltemezsem bu sene üniversiteye girme hayallerim suya düşüyor. görevli öğretmenlerin hatasını ben çekiyorum.

emrahk
Onursal Üye

Re: sınav sonucu

Mesaj gönderen emrahk » 24 Şub 2012, 21:28

Çok talihsiz bir durum. Ama artık değişen birşey olmayacaktır. Sonuçta optik kağıda kodlama yaptığın kutucukları doğru veya yanlış doldurman senin sorumluluğunda. Sınavda gözetmenler senin hangi dersi işaretlemen gerektiğini bilmezler ki, yorum da yapmamaları gerekiyor aslında. Bundan sonra daha dikkatli olursun, o dersi daha çok çalışıp geçersin bir daha ki dönemlerde...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 24 Şub 2012, 21:52

Gerçekten kötü olmuş kaş yapıcaz derken göz çıkarmışlar resmen. Ama yapılcak pek birşey yok gibi. AÖL'ün mail adresine durumu açıklayan bir mail gönderin isterseniz. Bir şansınız denemiş olursunuz.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

birgulkoksal

Mesaj gönderen birgulkoksal » 24 Şub 2012, 22:23

evet aradım bugün ama sanırım değişklik olmayacakmış. neyse ki diğer sınavlardan tam kredi aldığım zaman yine de bu sene üniversiteye girebiliyorum tek korkum oydu. çok komik bir durum aslında ingilizcem türkçemden daha iyi olduğu halde o dersten kalmak çok üzücü oldu ve 12 kredilik bir ders. olan oldu bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışacağım.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön