Sınav Sonucuna İtiraz.
Sınav Sonucuna İtiraz.
Sınav Sonuçlarıma baktım bugün önceden kontrol etmiştim zaten ama bir ders bana süpriz oldu açıkçası ingilizceden beklediğimdende aşağı not aldım kontrolünüde yapmıştım.Sınav sonuçlarımın tekrar kontrol edilmesini istiyorum ne yapabilirim.?
Re: Sınav Sonucuna İtiraz.
Sınav sonuçları optik tarayıcadan geçirelerek kontrol edildkleri için pek dikkate alcaklarını sanmıyorum açıkcası.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Aol'nin sitesinde böyle bir açıklama var 10 gün içinde itiraz başvurusu yapman gerekliymiş, itiraz için bile para istiyolar pes vallahi
Sınav İtirazları
Açık Öğretim Lisesi sınavlarını yürütme ve değerlendirme işleri, bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav sonrasında herhangi bir nedenle yapacağı itirazlara ait dilekçelerini, işlerin daha hızlı yürümesi açısından Açık Öğretim Lisesi adına değil , Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı adına göndermeleri gerekmektedir.
Ancak itiraz talebinin ilgili birim tarafından işleme alınabilmesi için, sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren en geç 10 gün içinde adınıza, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara şubesindeki TR690001000799054952185001 numaralı hesabına 10 TL ödeyip, dekontun itiraz dilekçesinin ekinde gönderilmesi gerekmektedir. Açık Öğretim Lisesi adına göndereceğiniz sınavlara ait itiraz dilekçeleri, ikinci bir yazışma ile tarafımızdan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığına gönderilecektir. Bu da tarafınıza gönderilecek cevabın gecikmesine, hizmet kalitesinin düşmesine neden olacaktır.
Sınav itiraz dilekçesi için adres:
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı
Ballıkpınar Mah. Gölbaşı/Ankara

Sınav İtirazları
Açık Öğretim Lisesi sınavlarını yürütme ve değerlendirme işleri, bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı tarafından yapılmaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizin sınav sonrasında herhangi bir nedenle yapacağı itirazlara ait dilekçelerini, işlerin daha hızlı yürümesi açısından Açık Öğretim Lisesi adına değil , Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı adına göndermeleri gerekmektedir.
Ancak itiraz talebinin ilgili birim tarafından işleme alınabilmesi için, sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren en geç 10 gün içinde adınıza, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin T.C. Ziraat Bankası Beşevler Ankara şubesindeki TR690001000799054952185001 numaralı hesabına 10 TL ödeyip, dekontun itiraz dilekçesinin ekinde gönderilmesi gerekmektedir. Açık Öğretim Lisesi adına göndereceğiniz sınavlara ait itiraz dilekçeleri, ikinci bir yazışma ile tarafımızdan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü - Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığına gönderilecektir. Bu da tarafınıza gönderilecek cevabın gecikmesine, hizmet kalitesinin düşmesine neden olacaktır.
Sınav itiraz dilekçesi için adres:
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Ölçme, Değerlendirme ve Yerleştirme Grup Başkanlığı
Ballıkpınar Mah. Gölbaşı/Ankara
-
- Doktor
para lazım onlara para (:
Anladım.Teşekkürederim.O parada galiba Döner sermayeye gidiyo.
Ama yollucam dilekçeyi ne olur ne olmaz.
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin

Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin
Bende Din Kültüründen 40 almısım hiç beklemiyodum Nasıl dilekçe gönderebilirm ? ya gerçekden 40 sa kararsızım :S
SAYGINI KAYBETME Kİ SAYGI GÖRESİN SEVGİN KAYBETME Kİ SEVİLESİN
VALLA BN DE AYNI DURUMDAYIM ASLINDA SINAV KITAPCIGINI USTUNE ISAGRETLEMISTIM GELDIGIMDE KONTROL ETTIM DIN DEN 70 ALMISIM HALBUKI 3 YANLISIM VARDI BIRKACTANE DERSIMDE OLE KENDI KENDIME ACABA DEGISTIRDIM MI DIYE DUSUNUYORUM KARASIZ KALDIM 

En iyisi dilekçeyi yolluyalım bence ya yanlış hesaplamışlarsa buda olabilir çünkü umut fakirin ekmeği.