benim aklıma bir kaç soru takıldı ve tam cevabınıda bulamadım forumda
1. ben tasdikname ile açık öğretime yazıldım ve diplama puanı hesaplanırken tasdiknamedeki derslerde etkiliyo diye duymuştum eğer o dersler puan olarak etkiliyorsa neden sistemde (aöl öğrenci girişi)nde bu derslerin puanı yazmaz olmayan puan nasıl etkileyecek
2.tasdiknameki ve aöl derslerini ve bunların beraber başarı puanı görebileceğimiz bir belge varmı?(transkript) diye duymuştum o belgede tasdikname ders puanlarını görebilirmiyiz.
3. bir yerde senin yazmış olduğun bi yazı vardı yanlış hatırlmıyorsam 4 ders adında konu başlığı vardı burada temmuz sınavında mezun olana ösym orta öğretim başarı puanı vermez diye yani temmuzda mezun olan bi kişi ye okul puan vermez diye duydum yada öyle anladım ne kadar doğru ben seneye temmuzda mezun olacamda o yüzden
cevapların için şimdiden teşekürler
bazı sorularım var
-
- Uzman
Re: bazı sorularım var
cevapları bilen yokmu
-
- Uzman
cevapları bilen yokmu
Özel mesajına cevapları yazdım... 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk