bişey sorabilir miyim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
gül kılıç
Doktor

bişey sorabilir miyim

Mesaj gönderen gül kılıç » 25 Şub 2012, 20:24

arkadaşlar daha önce 2012 aol iş takvimine baktıysanız 2012 temmuzda yapılacak olan sınav sonuçlarını 8 ağustosta yani sınavdan bir hafta sonra gibi bi sürede açıklayacaklarını yazmışlardı.ama şimdi baktım ki bir ay sonrası bi tarih yazıyo.emrah kardeşim hatırlarsan daha önce bi konuyla ilgili açıklama yapmışsın ve sende temmuz sınav sonucunun erken açıklanacağından bahsetmişsin.ben de bi takım şeyleri buna göre ayarlamıştım.ama şimdi bu değişikliği :( gördüm ve şok oldum.sanırım sen farketmişsindir yaptıkları bu değişikliği eğer bilgin varsa yardımcı olur musun.şimdiden teşekkürler... :(

emrahk
Onursal Üye

Re: bişey sorabilir miyim

Mesaj gönderen emrahk » 25 Şub 2012, 21:18

YGS başvurularıyla ilgili konulardan birine yapmıştım bu açıklamayı. "AÖL hepimizi şaşırtıp, sınav sonuçlarını 8 Ağustos gibi kısa bir sürede açıklayacağını yazmış iş takviminde" demiştim. Ama tabi pekte inandırıcı gelmemişti ki, yazının devamında, "AÖL sözünde durmyaıp, 8 Ağustos değil de, Ağustos sonu bile sonuçları açıklasa, üniversiteye yazılmanız için geç değil" demiştim konuyu açan arkadaşa.

Yani kısacası iş takviminde hata yapmışlar demek ki, şu an doğru tarihi yazıp düzeltmişler...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

gül kılıç
Doktor

Re: bişey sorabilir miyim

Mesaj gönderen gül kılıç » 26 Şub 2012, 01:25

ooooff ooofff.doğru söylüyosun arkadaşım. :( teşekkür ederim.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön