BİTTİ BEYA AÇIKÖĞRETİM(bitiremeyenler için tavsiyeler

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Re: BİTTİ BEYA AÇIKÖĞRETİM(bitiremeyenler için tavsiyeler

Mesaj gönderen Yasemin » 18 May 2008, 17:47

bende senin gibi çalişiyorum testler - konu sonundaki özetler - konunun içeriği neyse ona ağirlik veriyorum ama olmadi işte beklediğim sorular gelmedi 1. dönem çok daha iyi geçmişti...ztn kimin beklediği sorular cikarsa ona kolay geliyo sinav.

buarada bende gazeteci olmak istiyorum :mrgreen: sana öss de başarılar :!:

Take me to the deep oceans!

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 18 May 2008, 21:23

Bu dönem özetlerden pek çıkmadı,biraz zordu sorular.Neyse daha kayıt yenilemeye ve sınavlara çok var gene hayalet şehir olur burası :D demirbaş bizler hariç :D :D

ultra
Doktor

Mesaj gönderen ultra » 18 May 2008, 22:59

Suskun kaç dönemde bitirdin?

deniz
Uzman

Mesaj gönderen deniz » 18 May 2008, 23:00

oh maaşallah kıskandım ne güzel artık üniversiteden bahseder oldunuz darısı bize suskun tebrik ederim

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 19 May 2008, 14:05

arkadaşlar sanırım bende bu yıl mezun oluyorum artık. çünkü sorular kitaptan çıktı. baya iyi geçti yani :)
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...

deniz
Uzman

Mesaj gönderen deniz » 19 May 2008, 17:07

tebrikler şekerim ...
desenize artık sizi son görüşlerimiz bu sitede ee mezun olunca bizi unutursunuz

Kullanıcı avatarı
Yasemin
Doktor

Mesaj gönderen Yasemin » 19 May 2008, 18:38

suskun62 yazdı:
Yasemin yazdı:bende senin gibi çalişiyorum testler - konu sonundaki özetler - konunun içeriği neyse ona ağirlik veriyorum ama olmadi işte beklediğim sorular gelmedi 1. dönem çok daha iyi geçmişti...ztn kimin beklediği sorular cikarsa ona kolay geliyo sinav.

buarada bende gazeteci olmak istiyorum :mrgreen: sana öss de başarılar :!:

bişey sorcam senin bittimi?
ben istanbul üniwersitesine gitcem
neyse sanada öss de başarılar
yok be abicim nerdee :( daha 4 dönemim var benim :!:
Take me to the deep oceans!

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 19 May 2008, 20:27

suskun62 yazdı:saolun arkadaşlar sizde bitirirsiniz merak etmeyin bende geçen sene bu krediri 10 yıl geçse bitiremem demiştim ama bitirdim
ben öss ye geleceksene katılacağımı düşünüyodum bu yılın eylül ayından itibaren hırs yapmıştım
hem aöl hem öss iyi çalışıyodum mart ayında aöl sitesine girince bide ne görüm 206 ile başlayanlar 4 yıllıktan 3 yıllığa inmiş sewinçten öldüm we aöl dende hiç kredi kaçırmadığım için bu sınaw benim için çok rahat geçti we öss ye gözlerimi diktim
öss ye çalışırken benim ders cdlerim war günde en az 3 cd 200 soru çözüyom en fazlada 8 cd yaklaşık 400 soru çözüyom bazen sorulara kaptırıyom kendimi 1000 ni bile tamamlıyom
öss ye çalışanlar bende sanaldershanedeki çözümlü we videolu derslere bakmalılar
bu arada ben bu sitedekileri unutmam sık sık girip bakar sorularınızı cwplarım
aöl DİPLOMA NOTUN EN AZ 70 GELDİĞİNİ DUYDUM
ya suskun hangi sitelerden ders çalışıyorsun? ben konu anlatımlı bi site istiyorum. tavsiye edebileceğin biyerler varmı?

deniz
Uzman

Mesaj gönderen deniz » 20 May 2008, 10:35

suskun tekrar tebrikler bu arada öss kalkmış yerine nasıl bir sistem oluşturulur merakla bekliyorum bize yetişirmi acaba diye :?:
karaşimşek googleden aratırsan bieçok site var canım ben ekol hocaya çalışıyordum sağolsun geometride baya faydasını gördüm ve suskunun bahsettiği sitelerin anlatımlarıda güzel... :!: googlede aratırken istediğin dersi yaz sonrasında video anlatımlı diye eklersen anlatımlı çıkıyor konu anlatımı olsun,soru çözümleri olsun..
başarılar dilerim

mewsim

Mesaj gönderen mewsim » 18 Haz 2008, 21:19

arkadaşlar ben de bu dönem mezun oldum..öss ye girdim 2008 ..inşalah onu da başarıcam...
inşallah sizler de bitirirsiniz..fazla stres yapmayın konuları anlayarak çalışın...ben roman okur gibi okudum kitapları...tabii tarih coğrafya gibi derslerde böyle yaptım..matematik te konuların anlatımlarını internette özellikle ekol hoca var ondan dinleyip anlamaya çalıştım..bol bol değişik sorular çözdüm..sonuç 1.dönem 13 ders 2.dönem aldığım 10 dersten de başarılı olup bitirdim..tek dersten bile zayıf not almadan..

keso11

Mesaj gönderen keso11 » 26 Haz 2008, 10:33

ben 42 yaşındayım 1985 yılında düz liseden lise 1 sınıftan tastiknameyle ayrıldım çünkü askerlik çağım gelmişti ozamanlar imkansızlıklar yüzünde okuyamadım şu anda 2 oğlum var birisi anadolu lisesini bitirdi başarıyla işallah ünüversite imtahanlarınıda kazanır diğer oğlum orta ikinci sınıfa başarıyla geçti ben keşke eskiye dönebilseydimde okuyabilseydim keşke simit satsaydım parasıyla defter kalem alabilseydim açık lisede 1997 yılından beri sınavlara giriyorum hala bitiremedim şu ana kadar toplam 116 kredi toplaya bildim mezuniyet için 28 kredi gerekli bunun içi arkadaşlar kardeşler normal okullarda okuyan öğrencilere sesleniyorum okulunuzun ve eğitmenlerinizin kıymetini bilin ne olursa olsun sınıfta kalsanız bile okuldan ayrılmayın ben çok pişmanım açık liseyi bitirmek gerçekten çok zor benden size bir tavsiye hepinize başarılar dilerim.

Kullanıcı avatarı
sehbal
Acemi

Mesaj gönderen sehbal » 26 Haz 2008, 15:37

okumanın yaşı yoktur inşallah mezun olursunuz :wink:
Resim

Kullanıcı avatarı
karasimsek0277
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen karasimsek0277 » 26 Haz 2008, 22:08

biraz üstüne düşüldüğünde tüm derslerden geçilebiliniyo. ama tabi herkesin şartlarıda aynı değil ...

deniz
Uzman

Mesaj gönderen deniz » 27 Haz 2008, 14:51

kesinlikle çalışan insanlar için daha zor oluyor tabi birde yaş faktörü var belli bir yaştan sonra anlamak daha zor oluyormuş.bazılarımız daha hızlı kavrayarak bazılarımız biraz daha yavaş şekilde hepimiz mezun olacağız...

Kullanıcı avatarı
augias

Mesaj gönderen augias » 04 Eyl 2008, 03:09

Kesinlikle kitapda yazılanları a dan z ye kadar okuyun derim faydasını çok göreceksiniz.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön