Ne Zaman Ders Secebiliyoruz?
Ne Zaman Ders Secebiliyoruz?
Diger konularimdan anlasildigi üzere ben Aöl'de yeni ve acemiyim.. (: Durumum aktiflesmis fakat ders secemiyorum (ders secimi diye birsey yok yani), acaba herkeste böyle mi yoksa bende sorun mu var? Tesekkürler simdiden..
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
Re: Ne Zaman Ders Secebiliyoruz?
bekliyoruz, bana pazartesiden sonra açılacağını söylediler. kolay gelsin.
İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır - (Hadis)
Öncelikle bankaya para yatırıp aldığınız dekontla beraber halk eğitime gideceksiniz.. oraya da 5 tl ödedikten sonra ders seçebilirsiniz. =)
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
O kayıt yenilemeler için arkadaş sanırım yeni kayıt olmuş zaten durumuda aktifleşmiş onun para yatırmasına gerek yok yani. =))Eflâ yazdı:Öncelikle bankaya para yatırıp aldığınız dekontla beraber halk eğitime gideceksiniz.. oraya da 5 tl ödedikten sonra ders seçebilirsiniz. =)
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
- Doktor
Büyük ihtimal yarından itibaren sistem açılır ve ders seçim işlemlerine başlayabilirisiniz
Arkadaslar o islemler yapildi,para ödendi, kayit olundu bir aya yakindir aktif olmayi bekliyorum, simdi aktif olmama ragmen ders secimi yapilamiyor. Bildigim kadariyla ders secimi diye bir buton olmasi gerekiyor. Ya da ben bir yerde yanlis yapiyorum.. (:

Ö.G.
-
- Doktor
Ders seçim işlemleri kayıt yenileme tarihinden itibaren başlıyor. Kayıt yenileme işlemleride yarın başlıyor. Yukarıda dediğim gibi yarından itibaren büyük ihtimalle ders seçimi aktif olacaktır (:
Biraz daha bekleyelim o zaman. (:
Tesekkürler yorumlar icin..
Ö.G.
Beklerken bazi sorular sorsam, cevap veren cikar mi acaba.. (:
Bütün derslerde hep 1 ve 2 var ( Matematik 1 ve Matematik 2 gibi) bunlari beraber mi secmek gerekir.Bir de bu dönem meselesi var, (Felsefe 1'in karsisinda dönem 5 yaziyor mesela) onlar ne anlama geliyor ve secim yaparken dikkate almak gerekiyor mu? (Cahillik zor sey).. (:
Bütün derslerde hep 1 ve 2 var ( Matematik 1 ve Matematik 2 gibi) bunlari beraber mi secmek gerekir.Bir de bu dönem meselesi var, (Felsefe 1'in karsisinda dönem 5 yaziyor mesela) onlar ne anlama geliyor ve secim yaparken dikkate almak gerekiyor mu? (Cahillik zor sey).. (:
Ö.G.
- kardelen198
- Uzman Doktor
AngeL yazdı:Beklerken bazi sorular sorsam, cevap veren cikar mi acaba.. (:
Aol'de toplam 8 dönem var Mat-1 1. dönem, Mat 2'yi 2. dönem alabilirsin, üst sınıftan ders alamıyoruz ama geçemediğin bir dersi tekrar alabilirsin. Felsefe-1 5. dönem dersi 5. döneme gelmeden ders listende karşına çıkmaz, yani bir ders hangi dönemde yazıyorsa o dönemde karşına çıkacak.
Simdilik ders secme listesi olmadigi icin, zorunlu dersler kismindan baktmistim tamamen kafam karismisti, cok tesekkürler aciklayici yorumun icin..kardelen198 yazdı:
Aol'de toplam 8 dönem var Mat-1 1. dönem, Mat 2'yi 2. dönem alabilirsin, üst sınıftan ders alamıyoruz ama geçemediğin bir dersi tekrar alabilirsin. Felsefe-1 5. dönem dersi 5. döneme gelmeden ders listende karşına çıkmaz, yani bir ders hangi dönemde yazıyorsa o dönemde karşına çıkacak.
Ö.G.
Bilgilerin açılmasını uzundur bekleyenlerdenim. Bugün baktım açılmış ders seçebileceğim. Sanırım senin de açılmıştır. Kolay Gelsin.
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
sinir oömak elde değil
ben 23 ocaktan beri bekleyenlerdenim en sonunda dayanamadim buğün gittim millet kitaplarını almaya gelmiş ben hala ön kayıt öğrencisiyim sorumlu kişiye sordum 1 hafta içinde aktif olursun diyo 

kalan kredi:56 toplam kredi:136