Fizikten Muaf

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
birazdeli
Yardımcı Uzman

Fizikten Muaf

Mesaj gönderen birazdeli » 27 Şub 2012, 15:43

Ustalar 2 sınavdır Fizik-2 dersini veremiyorum :D Ortak ders olarak geçiyor alanım TM. Şimdi ben bu dönemki sınavla birlikte toplam 2 kez fizik sınavına girdim. Bir kez daha mayıs ayındaki sınava girince muaf olur diyordum. Ama sınav sonuçlarıyla birlikte fizik dersini muaf derse eklemişler ve zorunlu dersten kaldırmışlar. :shock: (Aslında benim işime geliyor :lol: )

Mayıs ayındaki sınavda mezun olacağım eğer fiziği seçmezsem sorun olur mu? Sınavdan sonra bir süpriz yapıp tekrar eklerler mi acaba zorunlu derslere. 2 kredilik bir şey zaten sizce sınavda tekrar seçeyim mi?

emrahk
Onursal Üye

Re: Fizikten Muaf

Mesaj gönderen emrahk » 27 Şub 2012, 15:45

Hayır, bundan sonra Fizik dersi muaf derslerinden başka bir yere eklenmez. Artık seçmek zorunda değilsin. 3 kere sınava girip kalınınca muaf olunuyor ama sen Fizik dersini, örgün lisede okurken 1 kere kalmışsın demek ki, sonra AÖL'ye yazıldıktan sonra 2 kere daha kaldığın için, örgünle birlikte 3 kez kalarak muaf olmuşsun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

birazdeli
Yardımcı Uzman

Re: Fizikten Muaf

Mesaj gönderen birazdeli » 27 Şub 2012, 15:48

Evet usta doğru, kalmıştım örgündeyken hiç aklıma gelmedi ondan dolayı olacağı. Sağolasın yine yardımıma koştun. :wink:

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön