selamm arkadaslar benim bazi sorularım vardı ben lise bittikten sonra acıkdan gıtmeyı düsünüyoru
disardnn btrsem bu secicegim meslekde calişmami etkilermi istedigim psıkolog bu bölüm acık üniverstede varmı acıkdan gitsem bu ileriki yasamımda benı ne yönde etkıler yanı acıkdan gidenle normal ınuversteye giden arasinda fark olusturuyomu bunlar nelerdir
açık üniversite hakkıarnda birkac sorum var
açık üniversite hakkıarnda birkac sorum var
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Re: açık üniversite hakkıarnda birkac sorum var
AÖF'de şuan için Psikoloji bölümü yok. İlerde açılabilir tabi ki. Eskiden AÖF mezunlarına karşı önyargı vardı ama artık eskisi kadar önyargıyla bakılmıyor. Önemli olan okuduğu alanda kendini ilerletebilmektir. Okuduğu bölümün herşeyini öğrenmeye hevesli öğrenciler, birikimleriyle iş bulabiliyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
AÖF'te psikoloji yok diye biliyorum malesef.
Tabiki fark olacaktık. O birazda seçtiğin mesleğe ve işe basvururken basvurdugun şirkete vs. baglı. Şuan günümüzde üniversite okumuş olmak çok önemli. Birde artık okuduğun üniversiteye bakıyorlar. Bölümün ne olursa olsun okuduğun üniversite önem taşıyor. Belkide biraz önyargılı davranıyorlar. Ama öyle malesef.
Tabiki fark olacaktık. O birazda seçtiğin mesleğe ve işe basvururken basvurdugun şirkete vs. baglı. Şuan günümüzde üniversite okumuş olmak çok önemli. Birde artık okuduğun üniversiteye bakıyorlar. Bölümün ne olursa olsun okuduğun üniversite önem taşıyor. Belkide biraz önyargılı davranıyorlar. Ama öyle malesef.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Eskisi kadar fark yok. Ayrıca tam tersi, hangi üniversite mezunu olduğundan çok, hangi bölümden mezun olduğun daha da kıymete bindi. Tabi İstanbul, Boğaziçi, Marmara ODTÜ vs. mezunları daha tercih edilir her zaman ama eskisi kadar okul adı önemli değil...Ceros yazdı:AÖF'te psikoloji yok diye biliyorum malesef.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Şuan okuyan ve mezun olan kime sorduysam bu cevabı aldım. Bende ona göre yazdım.Neyse şurda fazla kalmadı kendim bizzat tecrübe edicem.=))
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Büyük çoğunluk örgün olsun, açık olsun finallerde "dersi 50 ile geçeyim yeter bana" niyetiyle okuyor. Bu yüzden kalite farkı yok bence. Bu yüzden sadece diploma almak değil, kaliteli eğitim alarak mezun olmak en iyisi.
Tabi Türkiye'nin yarısı İşletme, İktisat mezunu olduğu için, o mesleklerde ön yargı vardır kesin, orası ayrı...
Tabi Türkiye'nin yarısı İşletme, İktisat mezunu olduğu için, o mesleklerde ön yargı vardır kesin, orası ayrı...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk