Ders Seçme İşlemi

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
rodie

Ders Seçme İşlemi

Mesaj gönderen rodie » 01 Mar 2012, 20:31

Arkadaşlarda az önce ders seçme işlemi yapıcaktım zorunlu dersim 2 tane geometri ve dil anlatım var.
Ders seçme işleminde yabancı dil 5 ve 6 var şimdi ben bunları seçmek zorundamıyım ve ortak olarak görünüyor ?

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: Ders Seçme İşlemi

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 01 Mar 2012, 20:36

Ortak olarak dersleri seçmek zorundasınız. Onlar zorunlu ders.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 01 Mar 2012, 20:38

Yanında ortak yazan bütün derslerden zorunlusunuz.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 01 Mar 2012, 20:38

rodie yazdı:Arkadaşlarda az önce ders seçme işlemi yapıcaktım zorunlu dersim 2 tane geometri ve dil anlatım var.
Ders seçme işleminde yabancı dil 5 ve 6 var şimdi ben bunları seçmek zorundamıyım ve ortak olarak görünüyor ?
ortak dersler zaten zorunlu ders oluyor.. öncelik olarak ortak (zorunlu) dersleri secmende fayda var ortak dersler alan dışında oldugu için geometri matematik yabancı dil olması normal.. benim alanım sosyal bilimler dil ve anlatım alan dersim benim zorluk cekmiyorum ama ortak derslerin bazıları skıntılı ve kesinlikle ya geçiceksin hepsinde yada muaf olucaksın .. hadi kolay gelsin..
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

rodie

Mesaj gönderen rodie » 01 Mar 2012, 20:51

Zorunlu dersler sekmesinde niye görünmüyor bu yabancı dil dersleri ne saçma bi sistem.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 01 Mar 2012, 21:00

Bir mail at istersen boşu boşuna mağdur olma.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

rodie

Mesaj gönderen rodie » 01 Mar 2012, 21:09

Mesleki açık öğretim lisesi okuyorum yabancı dil kısmında ingilizce yazıyor alanım bilişim teknolojileri yabancı dille ne alakam var anlamadım hadi alan dersim diyelim ben zaten yüzyüze eğitime gidiyorum :S

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 01 Mar 2012, 22:33

rodie yazdı:Mesleki açık öğretim lisesi okuyorum yabancı dil kısmında ingilizce yazıyor alanım bilişim teknolojileri yabancı dille ne alakam var anlamadım hadi alan dersim diyelim ben zaten yüzyüze eğitime gidiyorum :S
Belli ortak dersler vardır ve meslek düz farketmeksizin her programda zorunludur. Bu yüzden İngilizce dersini senin de görmen normal. Hatta şuan için İngilizce 4'e kadar zorunluyken, ilerki dönemlerde, yeni öğrencilere 8'e kadar zorunlu olacak kademeli olarak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön