Arkadaşlarda az önce ders seçme işlemi yapıcaktım zorunlu dersim 2 tane geometri ve dil anlatım var.
Ders seçme işleminde yabancı dil 5 ve 6 var şimdi ben bunları seçmek zorundamıyım ve ortak olarak görünüyor ?
Ders Seçme İşlemi
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Ders Seçme İşlemi
Ortak olarak dersleri seçmek zorundasınız. Onlar zorunlu ders.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Yanında ortak yazan bütün derslerden zorunlusunuz.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- maybeoneday
- Uzman
ortak dersler zaten zorunlu ders oluyor.. öncelik olarak ortak (zorunlu) dersleri secmende fayda var ortak dersler alan dışında oldugu için geometri matematik yabancı dil olması normal.. benim alanım sosyal bilimler dil ve anlatım alan dersim benim zorluk cekmiyorum ama ortak derslerin bazıları skıntılı ve kesinlikle ya geçiceksin hepsinde yada muaf olucaksın .. hadi kolay gelsin..rodie yazdı:Arkadaşlarda az önce ders seçme işlemi yapıcaktım zorunlu dersim 2 tane geometri ve dil anlatım var.
Ders seçme işleminde yabancı dil 5 ve 6 var şimdi ben bunları seçmek zorundamıyım ve ortak olarak görünüyor ?
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin 

Zorunlu dersler sekmesinde niye görünmüyor bu yabancı dil dersleri ne saçma bi sistem.
Bir mail at istersen boşu boşuna mağdur olma.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Mesleki açık öğretim lisesi okuyorum yabancı dil kısmında ingilizce yazıyor alanım bilişim teknolojileri yabancı dille ne alakam var anlamadım hadi alan dersim diyelim ben zaten yüzyüze eğitime gidiyorum :S
Belli ortak dersler vardır ve meslek düz farketmeksizin her programda zorunludur. Bu yüzden İngilizce dersini senin de görmen normal. Hatta şuan için İngilizce 4'e kadar zorunluyken, ilerki dönemlerde, yeni öğrencilere 8'e kadar zorunlu olacak kademeli olarak...rodie yazdı:Mesleki açık öğretim lisesi okuyorum yabancı dil kısmında ingilizce yazıyor alanım bilişim teknolojileri yabancı dille ne alakam var anlamadım hadi alan dersim diyelim ben zaten yüzyüze eğitime gidiyorum :S
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk