açık lise sınavlarının zorluğu

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
jisguy
Acemi

açık lise sınavlarının zorluğu

Mesaj gönderen jisguy » 02 Mar 2012, 18:03

merhaba arkadaşlar.bugün gittim açık lise kitaplarını aldım ve kitapların sonunda testler var.bu testler neden bu kadar basit yani daha açık lise sınavına hiç girmedim ama sınavlar böyle konu sonlarındaki testler gibi basit mi oluyor?yani kendim üniversite sınavına hazırlanan biriyim ve bu sorular çok çok basit geldi ukalalık yapmak istemem ama konulara çalışılmadan bile neredeyse yapılabilir sorular.açık lise sınavları bu kadar kolay mı???

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Re: açık lise sınavlarının zorluğu

Mesaj gönderen Ceros » 02 Mar 2012, 18:04

O sorulara hiç güvenme derim bazen yanlışlar bile çıkıyor ordan. Geçmiş sınav sorularına bak derim sınava çalışırkende çok faydası oluyor. Hatta geçen sınavda birçok dersten nerdeyse tıpatıp aynı sorular geldi birkaçtane.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 02 Mar 2012, 18:19

keşke o testler gibi kolay olsa :mrgreen:ama sınavda çıkan sorular o kadar basit değill ...tabi siz örgünden gelenler bizden daha şanslısınız konulara pek yabancı değilsiniz :roll:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 02 Mar 2012, 18:21

Aslında zor kolay göreceli bir kavram bilene kolay bilmeyen zordur sorular. Arayı soğutmadan okuyanlar tabi daha avantajlı.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

cedric
Doktor

Mesaj gönderen cedric » 02 Mar 2012, 19:16

ben de çözerim açık lise kitaplardaki o testleri ama o testlerin hiçbiri sınavlarda çıkmıyor. mesela kitap testlerin zorluk dereceleri 1 ise sınavlarda 2 oluyor

KashmiriaN
Doktor

Mesaj gönderen KashmiriaN » 02 Mar 2012, 19:17

sizleri bilmem ama bana göre sınavlar komple ya zor oluyor ya normal yada kolay. biraz karışık oldu sanırım ((: yanı demek ıstedıgım bir ders kolay bir ders zor olmuyor ya hepsı kolay oluyor ya hepsı zor. yada bana oyle geldı ((:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 02 Mar 2012, 21:44

Bence geçmiş sınav sorularını da çöz. Sınavın zorluk kolaylık derecesini o zaman daha iyi anlarsın. Ama şunu söyleyeyim çalışana kolay oluyor. Sözel derslerin kitabını baştan sona bir kez okumakla ve sınava yakın bir kez daha göz gezdirmekle 85-100 rahat alınabiliyor.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön