açık lise...

Herşey serbest...
Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

açık lise...

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 18:36

merhaba arkadaşlar. benm bi sorunum var. şu anda anadolu teknik lisesi biomedikal bölümü lise 3te okuyorum. bölümüm çok zor.hocalar hiç iyi değil derslerden hiç bişi anlamıyorum. dgru düzgün arkadaşımda yok ve okumak istemiyorum. ve epilepsi hastasıyım bi işle ugrasırken elimde kasılma oluyo ve bölümde devre flan yapıyoruz yani bildiğimiz elektronik devre ve bu bnm hastalıgımı tetikliyo. hocalar durumumdan dolayı bana ek süre vermesi lazım ama ek süre vermiyolar. çok zorlandıgım için o bölüm sınavlarına girmek bana ölüm gibi geliyo hele bölüm derslerinin oldugu günlerde okula giderken ayaklarım geri geri gidiyo. gitmek istemiyorum. birinci dönemden baya devamszlıgım vardı ve iki hafta öncede ameliyat oldum bi ay rapor verdi doktor. dün babam raporu götürdü müdür yardımcımız 45günü geçerse işi sakat yani kalma tehlikesi var ama ben müdürle konuşurum demiş. okuldan acaip derecede sogudum kimseyle anlaşamıyorum. acaba okulu bıraksam açık liseden devam etsem nasıl olur? açık liseden devam edersem lise 3ten mi başlıcam? kayıt için herhangi bi ücret flan varmı? nereye başvurmam gerekiyo? lütfen yardm edin. şimdiden teşekkürler..
En son _..nur.._ tarafından 06 Mar 2012, 20:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Diri diri gömülen hayallerimin ardindan,
Bir bir sökülen umutlarim tükendi…

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Yardımmmmm!! :(

Mesaj gönderen Doçent » 06 Mar 2012, 18:48

kayıt tarihini geçirmemişin pardon.....evet 3 ten devam edeceksin kaldığın dersleri tekrar görcen senin için bence daha kolay olur :wink: geçmiş olsun ayrıca..30 marta kadar devam ediyoo
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 18:50

saolun teşekkür ederm. geçirdiğimi tahmn ediyodum :( peki kolaylıkları varmı? ücret olayı varmı? çok araştrdım ama birebir sorabilceğim biyer bulamadm sizi bulmuşken soruyum. zahmet vericem ama :(

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 06 Mar 2012, 18:51

ayrıca yakındaki bir liseye git önce aöl için 20 tl ziraaat bankasına yatırıp sonra 5 tl de okula...bunun dışında bi ücret yok

Kullanıcı avatarı
lilas
Uzman Doktor

Mesaj gönderen lilas » 06 Mar 2012, 18:52

25 tl ücret ödüyorsunuz evinize yakin liseden başvuruyorsunuz okuldaki krediniz hesaplanip o kredi üzerinden devam ediyorsunuz yanlişim varsa arkadaşlar sizi tam olrak aydinlatabilir....Hastaliginiza üzüldüm Allah şifa versin
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...

Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 06 Mar 2012, 18:53

lilasın dediği gibi ne kadar kredin varsa onun üstünden devam ediyorsun :wink:

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 18:54

teşekkürler çok saolun. benim için kolay olurmu peki? aslında çok başarılı bi öğrenciyim ama bu hastalık arkadaş cevrem hocalar flan derslerim bozuldu toparlayamıyorum. açıköğretime gçmeyide sırf o bölümden devrelerden kurtulmak için istiyom :(

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 19:05

çok saolun teşekkür ederim :) anladm peki bnm açımdan açık lise dha kolay olurmu?

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 06 Mar 2012, 19:34

Bence daha iyi olur okulu sevmedğin için orda birşey öğrenmek daha zordur. Burda kendi kendinin öğretmeni oluyorsun. Eğer azmedersen yapamayacağın hiçbirşey yok..

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 19:36

aslında evet. sevemediğim dha dgrusu nefret ettiğim içn öğrenmem çok zor oluyoç bn aslında çok başarıı bi öğrenciydim ama hocalar okul arkadaş çevrem flan derken baya bi bozuldu ve toparlayamıyorum..

emrahk
Onursal Üye

Re: açık lise...

Mesaj gönderen emrahk » 06 Mar 2012, 22:49

Merhaba Nur, öncelikle geçmiş olsun. Bence de sevmediğin bir ortamda bulunmak yerine, açık liseye geçmek daha mantıklısı. Forumdaki neşeli arkadaşlar sayesinde, eski neşen ve ders çalışma isteğin yerine gelir eminim ki.

Ancak şöyle bir durum var ki, sen ATL okuyorsun, ama açık lisenin meslek programında Endüstri Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi var. Dolayısıyla, eğer değişmezse, sen şuan okuduğun bölümün karşılığını açık lisede bulamayacağın için, 3. sınıftan aynı bölüme devam edemeyebilirsin. Meslek okumaya devam etmek istemiyosan, düz açık liseye geçebilirsin ki, düz okumanın önünde engel yok. Arkadaşların dediği gibi, kayıtların zamanı geçti. Eylül ayında ancak kaydolabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 06 Mar 2012, 23:03

Öncelikle geçmiş olsun. Tabiki açık liseden devam edip istediğin bir üniversiteyede gidebilirsin ileride. Sevmediğin bir ortamda kendine eziyet etme. Çok masraflı değil açık lise. Kayıt parası ve kayıt yenileme işlemleri için 25 lira ödüyoruz. Kitaplar zaten bedava veriliyor. Ayrıca sıfırdan başlamazsın. Geçmiş olduğun derslerin kredisini verirler sana.

Bu foruma da takılır kafa dengi onlarca arkadaş edinebilirsin :D
Resim

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:05

teşekkür ederim. :) arkadaşların birisi 30marta kadar devam ediyo demişti. meslek istemiyorum düz devam etmek istiyorum. biz zaten düzde görülen bütün dersleri görüyoruz. bu sene bi tek coğrafya kalktı. diğer bütün dersler var..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Mar 2012, 23:07

Sen yeni kayıt yaptıracağın için tarihler farklı, bu senenin kayıt tarihleri geçti. Dolayısıyla, 2012-2013 eğitim öğretim yılı ilk dönemi yani Ağustos-Eylül gibi başlayacak kayıtlarla kaydını yaptırabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
_..nur.._
Çırak

Mesaj gönderen _..nur.._ » 06 Mar 2012, 23:09

hmm teşekkürler anladm. peki raporum bitince kalmazsam devam etsemmi? aslında cok kararszım ailemdende sadece annem biliyo. abim öğrense çok kızar babam bana bırakır. ama abim kıyameti koparır heralde :D kafam karıştı :?:

“Serbest Kürsü” sayfasına dön