Arkadaslar Bildiğiniz Gibi Ben 2.ci Döneme Yazıldım..! Simdi benim Hangi konulara Ağırlıklı Çalışmam Gerek..!
Bu Dersleri Seçtim Hangi Konuyu Ağırlıklı Çalışmam Lazım..!
-
-
Re: Bu Dersleri Seçtim Hangi Konuyu Ağırlıklı Çalışmam Lazım
Sınavların Baslamasına 2 Ay var..! Yani Zamanım Çok Az..! Bana Hangi Konulardan Çıkabileceğini Sölerseniz..! Büyük Sebaba Girersiniz
geometri ve ingilizce seçmemişsin fizik kimya biyoloji ve mat tabiki diğerleri sözel o kadar zor değiller
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Fizik 2 ile matematik 2 ye çok daha fazla calismalisin. Heleki fizik 2 ışıktan nefret etmistim:) diğerleri kolay zaten başarilar
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
-
Benim Anlatmak İştediğim; Konunun En Başındanmı Başlıcam 2.ci Dönem Sınavı ya Kitabın ortalarından sorarlar falan İşte
Sözel derslerin kitabını baştan sona oku. Önemli yerlerin altını çiz ya da özet çıkar. Sayısallara biraz daha çok çalışman gerekir. Konuları bitirdikten sonra geçmiş sınav sorularını çöz. Sorular ve cevap anahtarlarına şu linkten ulaşabilirsin. Bu soruları çözmenin baya faydası oluyor. http://www.aciklise.net/genel/acik-lise-soru-arsivi.html Ayrıca sayısal dersler için ekol hoca sitesini tavsiye ederim. Bana faydası olmuştu
-
Thank You 1.Numarasınız..!
kimya ışıktan nefret ediyorum banane ışıktan
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.